כסף וצרכנות
אסם - נסטלה שוב מעלה מחירים: אלו המוצרים האהובים שיעלו לכם יותר
אחרי שטראוס, גם אסם-נסטלה מודיעה היום על העלאת מחירים טווח של בין 4% ל-9%, החל מ-3 ביוני. אילו מוצרים אהובים יעלו לכם יותר מיד אחרי החג?
גל ההתייקרות ממשיך בישראל: היום (חמישי) מודיעה חברת אסם נסטלה שגם היא מצטרפת לעליית המחירים שיקרו מיד אחרי חג שבועות. וטוח ההתייקרויות של המוצרים שמחירם יעלה עומד על בין 4% ל-9%, זאת בעקבות העלייה המשמעותית במחירי חומרי הגלם. בנוסף לכך, התייקרות המוצרים מושפעת גם מעלוית האריזה, הייצור והלוגיסטיקה במפעלי החברה בישראל.
"אנו נאלצים לעדכן את המחירון ללקוחות החברה של חלק קטן ממוצרי החברה", נמסר בהודעה שהוציאה החברה. אילו קטגוריות יושפעו מגל ההתייקרות הנוכחי?המוצרים מתחום הקפה, חטיפים, מטרנה, מנה חמה, אבקות מרק, פירורי לחם וקרוטונים.
כזכור, רק אתמול הודיעה חברת פרימור, שבבעלות גן שמואל, הודיעה על העלאת מחירים בשיעור ממוצע של 4.7%. גם חברת ביסקול, יצרנית הסוכרזית, הודיעה על העלאת המחיר בשיעור של עד 12%. מי שעוד הצטרפה היא מחלבת סוסיא, בעלת מותג "חלב הארץ" שמייצרת מוצרים שונים על בסיס חלב עיזים, עם התייקרות של 2.6%. שלוש החברות האלו מפיצות את מוצריהן על ידי חברת שטראוסשטראוס, שגם היא תעלה מחירים מיד אחרי החג.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



