קריירה ולימודים
אות שר הביטחון קבעה: זו המכללה שהעניקה יחס יוצא דופן למילואימניקים
אות מגן שר הביטחון, תוענק למכללה הטכנולוגית להנדסאים בבאר שבע, יחד עם 3 מוסדות אקדמיים נוספים. זאת לציון היחס יוצא הדופן של המוסד האקדמי לסטונדטים משרתי המילואים
אות מגן שר הביטחון למוסדות אקדמיים, ניתנת לאלו מהמוסדות שהראו מחויבות גבוהה ביותר כלפי הסטודנטים משרתי המילואים. בתוך פחות מעשור, המכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע, תקבל את האות בפעם השנייה.
השנה, קיבלו את מגן שר הביטחון 4 מוסדות אקדמיים מתוך מעל 100 המוסדות הקיימים ברחבי הארץ. ראש הועדה הבוחרת, הוא אייל הנס, שמשמש כראש אגף חיילים משוחררים ומילואים במשרד הביטחון. הבחירה נעשתה לאחר תוצאות הסקר שנערך בקרב משרתי המילואים, שם נשאלו המשיבים על היחס, התמיכה והליווי שהוענקו להם על ידי הצוות במוסד האקדמי.
במהלך מלחמת חרבות ברזל, המכללה בבאר שבע, עשתה מאמצים כבירים כדי לאפשר לסטודנטים משרתי המילואים לקיים למידה רציפה (15% מכלל הסטודנטים במכללה). במכללה פעלו להשלמת פערים לימודיים של משרתי המילואים, לתמיכה נפשית, והעניקו פטורים או הערכות חלופיות למשרתי המילואים שהזדקקו לכך.
מנכ"ל המכללה הטכנולוגית להנדסאים באר שבע, יעקב דור: "התרגשתי מאוד לקבל את הבשורה על זכיית המכללה הטכנולוגית באר שבע באות מגן שר הביטחון לתמיכה באנשי מילואים, עם עוד 3 מוסדות אקדמיים מתוך כ-110 מוסדות כאלה מכל הארץ".

צילום: יח"צ המכללה
עוד ב-
דיקאנית הסטודנטים במכללה הטכנולוגית באר שבע, אפרת הולצמן: "אנו במכללה הטכנולוגית מבקשים להביע את הערכתנו והוקרתנו לכל כוחות הביטחון המגויסים למאמץ המלחמתי, ולחזק מכאן את ידיהם. אנו מתפללים לשובם במהרה של כלל הסטודנטים משרתי המילואים, בריאים ושלמים, יחד עם כל החטופים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



