רכב
אזהרה לנהגים בישראל: מבצע אכיפה בכבישים, קנסות ענק בדרך
במהלך המבצע יפעלו שוטרי אגף התנועה לאכיפת מגוון עבירות מסכנות חיים. במבצע צפויים להשתתף עשרות שוטרי הסיירת, רכובים על אופנועים, שיפרסו ויתניידו ברחבי כבישי מרכז הארץ, במטרה להגביר את הנוכחות המשטרתית ולבלום את התרחשותן של תאונות דרכים
הבוקר (שלישי) תצא סיירת האופנועים הארצית של אגף התנועה, למבצע אכיפה נרחב באזור מרכז הארץ. במהלך המבצע יפעלו שוטרי אגף התנועה לאכיפת מגוון עבירות מסכנות חיים, בהן: אי ציות לרמזורים, שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה, תקינות רכב, מהירות נסיעה ועבירות נוספות הפוגעות בבטחון משתמשי הדרך.
התמקדות נוספת תהיה בכלי רכב דו גלגלי ומיקרומוביליטי. במבצע צפויים להשתתף עשרות שוטרי הסיירת, רכובים על אופנועים, שיפרסו ויתניידו ברחבי כבישי מרכז הארץ, במטרה להגביר את הנוכחות המשטרתית ולבלום את התרחשותן של תאונות דרכים: ''סעו בזהירות - גלו אחריות - למענכם ולמען משתמשי הדרך''.
זאת לאחר סיכום פעילות משטרת התנועה בסופ״ש: לא פחות מ-13 נהגים נעצרו, 618 נתפסו כשהשתמשו בטלפונים במהלך הנהיגה, 132 רישיונות נהיגה נפסלו . במהלך סוף השבוע האחרון נערכה פעילות יזומה של משטרת התנועה הארצית, בהשתתפות מאות שוטרים ומתנדבים.
עוד ב-
הפעילות נועדה לחזק את המשילות בכבישים הבינעירוניים ברחבי הארץ, תוך אכיפת החוק ומניעת תאונות דרכים העלולות לגרום לאובדן חיים. המבצע כעת עלול להסתיים בקנסות באלפי שקלים ובנקודות לעוברים על החוק
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



