שיווק ופרסום
עזיבה דרמטית בבאומן: עידן רגב עובר ל-LEAD וימונה לשותף
ירון פרל יהיה מנהל הקריאייטיב הראשי בבאומן. בתקופה שבה המשרד נלחם על השארת תקציב שטראוס בידיו - מול אדלר חומסקי - מדובר במשקל גדול מאוד על המאזניים

שנתיים לאחר שמונה למנהל הקריאייטיב הראשי של באומן בר ריבנאי, עידן רגב עוזב את משרד הפרסום ומצטרף ל-LEAD אוגילבי, בבעלות רמי יהודיחה ומקבוצת אדלר חומסקי, בו ישמש כמנהל קריאייטיב ראשי ושותף בעל מניות.
רגב (40) הצטרף, או למעשה שב לבאומן בפברואר 2015 ושנתיים בדיוק לאחר מכן נכנס לתפקיד הקריאייטיב הבכיר במשרד. רגב שב לבאומן לאחר פרישתו של אמיר אריאלי בעצת נדב פרסמן ומאוחר יותר החליף אותו לאחר שהמשרד בחר שלא להמשיך את כהונתו של ג'ונתן לאנג.
רגב שפתר לבאומן בעיות רבות כשהתאקלם בתפקיד בטבעיות, מבלי שהמשרד יאבד מניות בגזרת הקריאייטיב, הוא בעל ניסיון של 14 שנים בענף הפרסום. את תחילת דרכו הוא עשה במקאן בו היה כשנה, לאחר מכן היה 5 שנים בבאומן ומשם עבר לאדלר חומסקי בו היה 3.5 שנים ושימש כמנהל קריאייטיב עד לחזרתו לבאומן.
מבחינת LEAD ויהודיחה מדובר בהישג שכן רגב נחשב לאחד מאנשי הקריאייטיב הבולטים בענף הפרסום ועצם הוצאתו מידי קבוצת פובליסיס ובאומן היא לא דבר של מה בכך. מנגד, עבור באומן, מדובר במכה לא קלה. מעבר לעובדה שכל פרידה ממנהל בכיר כגון מנהל קריאייטיב ראשי מלווה בטלטלה טבעית, נראה שהמשרד לא מצליח לייצר המשכיות יציבה על כסא זה. מאז פרישת פרסמן באוגוסט 2015 וכעת עם החלפת רגב, יהיה זה מנהל הקריאייטיב הראשי הרביעי ב-3.5 שנים.
בשורה התחתונה נראה שבבאומן לא היו יכולים להשוות את ההצעה המפתה שקיבל רגב מ-LEAD בצורת שותפות ומניות. כיום בקבוצת פובליסיס המוחזקת בידיים בינלאומיות, כניסה לשותפות היא כמעט בלתי אפשרית, בשונה מ-LEAD שאמנם נמצא באפיליאיישן בינלאמי אך בידיו היכולת למשוך אליו טאלנטים עם הצעה שמהווה שובר שוויון.
על זאת יש לציין כי מדובר באתגר ניהולי לא פשוט שמונח לפתחו של מנכ"ל המשרד הנכנס - בן מוסקל - שיצטרך להמשיך ולהשיט את ספינת הדגל של פובליסיס מבלי שלעזיבת רגב יהיו השפעות לוואי מורגשות. בתקופה שבה המשרד נלחם על השארת תקציב שטראוס בידיו - מול אדלר חומסקי - מדובר במשקל גדול מאוד על המאזניים.
את תפקיד מנהל הקריאייטיב הראשי יתפוס כעת ירון פרל ששימש תחת רגב כסמנכ"ל קריאייטיב. פרל הצטרף למשרד בתחילת 2016 לאחר שפרש מגיתם BBDO בתום 5 שנים במשרד. בסביבת המשרד מסבירים שלמרות הפרידה מרגב, פרל שמטפל בלקוח הדגל של המשרד שטראוס, כמו גם בישראכרט נשאר בתפקידו, ויחד איתו גם יאיר זיסר שמונה בשנה האחרונה למנהל קריאייטיב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(15):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
11.די כבר עם הדרמות. זה לא דרמהשי 01/2019/21הגב לתגובה זו1 0תקיפה בסוריה זה דרמה. ביבי מתפטר זו דרמה. מנהל קריאטיב מבאומן עובר לליד זה לא דרמה. היו עשרה לפניו ויהיו עשרה אחריו. תתקדמו.סגור
-
10.בן מוסקל קיבל את הצינור. מינוי שהוא טעותאלכסנדר בל 01/2019/20הגב לתגובה זו2 0חבל על יורם ששם על מוסקל את הז'יטוניםסגור
-
כמו מיכל ינאי, גם זה יעבור (ל"ת)טונה 01/2019/20הגב לתגובה זו4 0סגור
-
9.ירון פרל האלוף!!אלי 01/2019/19הגב לתגובה זו1 0הכי מגיע לו!סגור
-
8.שום מילה על הסכין בגב שאפי נווה 01/2019/18הגב לתגובה זו8 1יהודיכה תקע ל"שותף" זיו מאיריסגור
- טען עוד
-
אחרי הביזיון עם שלי שפילמן שום דבר כבר לא מפתיע (ל"ת)לונג ג'ון 01/2019/20הגב לתגובה זו2 0סגור
-
7.בשביל כסף שוברים את כל העקרונות (ל"ת)מנשה 01/2019/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
עקרונות? אנחנו מדברים פרסום?דניאל 01/2019/21הגב לתגובה זו1 0איזה עקרונות? כל אחד צריך לעבוד איפה שהכי טוב לו ואיפה שהוא מרוויח הכי הרבה. לא מכיר את עידן רגב אבל אני מניח שהוא הרוויח הרבה מיליונים בשביל הבעלים שלו. אז למה שהוא לא ירוויח הכי הרבה שהוא יכול? אם באומן היו חושבים שהוא לא מספיק טוב הם היו מעיפים אותו בדקה. אז גם זכותו לעזוב מתי שרק ירצהסגור
-
כן הא (ל"ת)כיל 01/2019/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
6.פרל תותח. מגיע לו!חבר מהעבר 01/2019/18הגב לתגובה זו5 0אחד האנשים המוכשרים והנחמדים בתעשייה.סגור
-
5.טעות פיננסיתמיכל 01/2019/18הגב לתגובה זו0 0עדיף להרוויח משכורת עתק בבאומן מלהיות שותף במשרד כמו ליד.סגור
-
4.ירון ועידן שני גאונים (ל"ת)יוסי 01/2019/18הגב לתגובה זו2 0סגור
-
3.רכש מקצועירועי 01/2019/17הגב לתגובה זו3 0ליד לא מפסיקים להתחזקסגור
-
2.עידן רגבאחלה של סחבק 01/2019/17הגב לתגובה זו10 1גבר על. לאנשים טובים קורים דברים טובים והלוואי שהוא רק יצליח. הפועל חיפה אימפריה.סגור
-
1.ירון פרל המלךדני 01/2019/17הגב לתגובה זו21 0בהצלחה חביבי! המינוי הכי ראוי שיכול להיות לשילוב נדיר של בנאדם עם לב ומוח גדולים במיוחד. חוצמזה שהוא גבר נאה בצורה מעצבנתסגור