שיווק ופרסום

יונית לוי הביאה לכם את הסעיף? תחרות 'העיתונאי המעצבן בטלוויזיה' נפתחת

אחרי שבשנה שעברה "זכה בכבוד" רזי ברקאי, הפעם מעמידה האגודה לזכות הציבור לדעת בין היתר את לוי, אמנון אברמוביץ', אילנה דיין ואמנון לוי
דפנה פלס |  9
האגודה לזכות הציבור לדעת משיקה היום (יום א\') את תחרות \'העיתונאי המעצבן ביותר בטלוויזיה\' שתהיה פתוחה להצבעה ותסתיים בראשית יוני. מתוך עשרות אנשי מסך-קטן שהוצעו, גולשי אתר \'לדעת\' 7 בחרו 7 \'מועמדים\': אמנון אברמוביץ, יונית לוי, אור הלר, ירון לונדון, אמנון לוי, עודד שחר ואילנה דיין.
בשנה שעברה, אז התקיימה התחרות בפעם הראשונה, זכה איש הרדיו רזי ברקאי. הפעם מי מבין ה-7 שיוכתר בתואר המעט מפוקפק יקבל יחד עמו זר פרחים ותעודה ואף יוזמן לאסיפה השנתית של האגודה.
יו\"ר האגודה, פרופ\' אלי פולק, אמר: \"מזה שנים \'לדעת\' מחלקת פרסים לעיתונאים איכותיים, בעלי חוש ביקורת מפותח המשרתים את המטרה הכללית של ביקורת התקשורת. בשנה שעברה החלטנו לתת ביטוי מסוים גם לכעס ותחושת האכזבה מהתקשורת, איתה אנחנו מתמודדים יום יום בתלונות שאנו מקבלים מהציבור\".
פולק הוסיף ואמר, כי התחרות שהתקיימה בשנה שעברה הוכתרה בהצלחה וכי הוא מקווה שהזוכה העתידי יפנים את הביקורת נגדו ויאפשר לעמותה להעניק לו את הפרס. לדברי מ\"מ מנכ\"ל האגודה, זיו מאור, \"העיתונאים יושבים במגדל השן ומתעלמים בכוונה מהביקורת הציבורית הרבה כלפי הכשלים המקצועיים שהם מבצעים. התחרות הזו אומרת למי שיזכה בה, ובעצם לכל שבעת המועמדים, שהגיע הזמן להתיישר. הציבור לא מאמין לכם, לא אוהב אתכם, ולמרות מעמדכם הרם - גם אתם נתונים לביקורת מהסוג שהתקשורת משמיעה כל הזמן על אחרים\".
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    אלסקה
    אנונימי 10/2012/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קרחונית ואחר כך אמנון לוי השחצן בלי סיבה. איכס. כמה גועל באפס אחד.
    סגור
  • 7.
    עיתונאי מעצבן
    דפנה כהן 08/2012/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בעיני העיתונאי הכי מעצבן זאת גוש הקרח יונית לוי עם ההתנשאות שלה וההערות שלה בן השורות
    סגור
  • 6.
    ברור שמתן חודורוב
    גל 05/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    פשוט בלתי נסבל..
    סגור
  • 5.
    אמנון אברמוביץ' לוקח בגדול
    יונית 05/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הכי הכי מעצבן ומתנשא. ואחריו מיד אמנון לוי.
    סגור
  • 4.
    רזי בהחלט מועמד ראוי אבל יונית יותר
    מי המעצבן? 05/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ההבדל הוא שרזי ברקאי מגיש תוכנית רדיו של אקטואליה ומצופה ממנו להשמיע את האג'נדה שלו, גם אם היא מרגיזה ולפעמים קטנונית. יונית מגישת חדשות, שאמורה להעביר אותן בצורה אינפורמטיבית ונקיה, ובכל זאת דוחפת את דעותיה ואת האג'נדה (השמאלנית) שלה במין הערות ביניים מרגיזות. לכן היא המעצבנת ביותר.
    סגור
  • 3.
    הכי מעצבן:
    אלינה 05/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תחקירנים של תוכניות טלוויזיה שנמצאים שנה במקצוע אבל מגדירים עצמם כעיתונאים ומעזים לתת עצות...
    סגור
  • 2.
    הוא הכי מעצבן שיש (ל"ת)
    קופמן 05/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    2 עיתונאים שאני פשוט מתעב
    בשבילי רק CNN 05/2012/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    1) גדי סוקניק (אדם רשע) 2.רביב דרוקר (אדם פרובוקטיבי) לעומתם יעקב אחימאיר (עיתונאי מצויין שאין עוד כדוגמתו)
    סגור
  • עיתונאי מעצבן
    דינה נסים 06/2012/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הכי מעצבנת זאת יונית לוי, ובעיקר תנוחות הגוף שלה וגלגולי העניים המפחידות שלה.
    סגור