שיווק ופרסום
ב-10 מיליון שקל: מגי אזרזר וקותי סבג קוטפים קמפיין זוגי ראשון
אחרי שנים של קריירות נפרדות, השחקנית ואיש התקשורת נבחרו להוביל את הקמפיין החדש של מותג המזגנים פמילי. המהלך, שכולל השקעה של מיליוני שקלים, מציב את הזוג האהוב במרכז הבמה בסיטואציות יומיומיות
חברת קריסטלינו, המשווקת את מותג מזגני FAMILY בישראל, ביחד עם משרד הפרסום PEACH בחרו בבני הזוג מגי אזרזר וקותי סבג לשמש כפרזנטורים של המותג ולהוביל את הקמפיין החדש - שיתוף הפעולה הפרסומי הראשון שלהם כזוג נשוי.
אזרזר, יוצרת ושחקנית שיצרה ומככבת בימים אלו בסדרת הלהיט של כאן “מי זאת”, מביאה איתה קול אישי, חד ואותנטי, כזה שיודע להפוך רגעים יומיומיים לסיפור. יחד עם סבג, איש תקשורת ברדיו כאן ג', משתתף בתכנית מה שתגידו בכאן וזוכה האח הגדול בעונתה הרביעית, השניים מביאים למסך דינמיקה זוגית טבעית ומלאת הומור - בדיוק מסוג הרגעים שכל מי שחי בזוגיות מזהה.
רונן סלם מנכ״ל פמילי, מגי אזרזר, רן אלבז מנכ״ל קבוצת קריסטלינו וקותי סבג (צילום: אור גפן)
הבחירה בזוג אמיתי, ובמיוחד כזה שמופיע יחד לראשונה כבעל ואישה, אינה רק ליהוק - אלא אמירה. עבור FAMILY מדובר בחיבור ישיר בין השם לבין החיים עצמם. מותג FAMILY הוא ממובילי שוק המזגנים בישראל כבר למעלה מ-30 שנה, ונמצא בלמעלה ממיליון בתים ברחבי הארץ.
בקמפיין, בו הושקעו למעלה מ-10 מיליון שקלים, אזרזר הייתה שותפה לכתיבת התסריט, והדינמיקה הזוגית בין השניים עומדת במרכז הסיפור - כשהמזגן של FAMILY נכנס לתוך הסיטואציות היומיומיות בצורה טבעית. הקמפיין יעלה בטלוויזיה, בדיגיטל, ברשתות החברתיות ובשילוט חוצות, וילווה בפעילות תוכן לאורך השנה.
קותי סבג ומגי אזרזר בצילומים לקמפיין (צילום: אור גפן)
עוד ב-
המהלך מגיע על רקע שינוי אסטרטגי משמעותי, לאחר שקבוצת קריסטלינו הפכה לבעלת השליטה במותג. הקבוצה, הפועלת בעולמות הטכנולוגיה והלייף סטייל עם מותגים בינלאומיים מובילים ובהם DREAME, XI MOBILITY ו-SWAROVSKY, שמה לעצמה מטרה למצב את FAMILY בחוד החנית של שוק המיזוג בישראל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



