שיווק ופרסום

הפרסומאי הישראלי קיבל ג'וב יוקרתי - ונאלץ לבצע אותו בזום

ערן ניזרי המייסד והבעלים של משרד פרסום מוביל בארץ, נבחר השנה לשמש כשופט בפסטיבל הפרסום בקאן, אך נאלץ להשתתף בדיוני השיפוט מרחוק דרך הזום
מערכת ice | 
אילוסטרציה (צילום shutterstock)
ערן ניזרי, המייסד והבעלים של משרד הפרסום לידרס, נבחר השנה לשמש כשופט בפסטיבל הפרסום בקאן ("אריות קאן") - מהאירועים היוקרתיים והמשפיעים בעולם הפרסום.
בעוד יתר השופטים התכנסו בפסטיבל החגיגי בריביירה הצרפתית, ערן שהיה אמור להגיע פיזית גם הוא - נאלץ להשתתף בדיוני השיפוט מרחוק. ניזרי השתתף דרך הזום, על רקע סגירת המרחב האווירי עקב המצב הביטחוני המורכב בישראל.
הסיטואציה הבלתי שגרתית היא סמל מוחשי לכוחה של התעשייה הישראלית וליכולת של אנשי פרסום מקומיים לקחת חלק בשיח הגלובלי - גם כשהמציאות בארץ מייצרת אתגרים דרמטיים.
דווקא מהמקום הכי רחוק - הצליח ערן להביא קול ברור, מחובר ומדויק של קריאייטיב ישראלי שמוביל גם כשהוא מרחוק. 
על בחירתו לכס השיפוט אמר ניזרי: "אני נרגש וגאה על ההזדמנות לשפוט בפסטיבל Cannes Lions 2025. הבחירה הזו היא לא רק כבוד אישי אלא הוכחה לכך שחברת לידרס מובילה את החדשנות השיווקית והקריאייטיבית ברמה הגלובלית. אנו נרגשים לייצג את ישראל ולחזק את מעמדנו כשותף אסטרטגי עבור מותגים שמעוניינים להוביל את השוק באמצעות תוכן פורץ דרך, טכנולוגיה מתקדמת והשפעה אמיתית".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה