טלוויזיה
מגישת חדשות 12 מותקפת: "הכי טיפשה וילדותית בתקשורת"
בהודעת המייל שקיבלה מיכל פעילן כתבה הגולשת: "את הכתבת הכי טיפשה וילדותית בתקשורת הישראלית ואולי גם העולמית. ההתייפחויות שלך באולפנים עם מיקרופון פתוח הן בלתי נסבלות. כדאי שתתבגרי. יש לך מנטליות של ילדה בת 12", כיצד הגיבה לדברים הקשים?

מיכל פעילן, כתבת הרווחה של חדשות 12, זכתה בתשומת לב תקשורתית לאחר חילופי דברים חריפים עם גולשת שתקפה אותה בהודעת דוא"ל בוטה. הכתבת, המוכרת בביקורתה על הממשלה ובליווי המאבק להשבת החטופים, פרסמה את תוכן ההתכתבות המעליבה, שכללה אמירות קשות כלפיה, זאת על רקע הדברים שהיא נוהגת לומר באולפן והעובדה שלא פעם נשברה בבכי, דבר שאותה מגיבה כנראה לא ממש קנתה.
בהודעת המייל המקורית, אותה שיתפה פעילן בסטורי באינסטגרם שלה, כתבה הגולשת: "את הכתבת הכי טיפשה וילדותית בתקשורת הישראלית ואולי גם העולמית. ההתייפחויות שלך באולפנים עם מיקרופון פתוח הן בלתי נסבלות. כדאי שתתבגרי".
היא המשיכה: "יש לך מנטליות של ילדה בת 12, לא מבינה כיצד ערוץ 12 מעסיק כתבת טיפשה כל כך עם מנטליות של ילדה בת 12. את אחת הסיבות בגללן אינני צופה יותר בערוץ 12".
פעילן הגיבה בסגנונה המיוחד, תוך הפגנת הומור וביקורתיות: "תחושת בטן שהכותבת פחות מתחברת לרגשות שלי. רק יש קצת פאק באמינות אם היא לא צופה ב-12 איך היא שומעת אותי בוכה בשידור? מתלבטת אם לענות".
עוד ב-
ההתכתבות החושפנית והביקורתית ממחישה את אופייה של פעילן כעיתונאית נחושה ובלתי מתפשרת, המוכנה להעמיד את עצמה במרכז הסערה למען סיקור אמיץ ונוקב של סוגיות חברתיות רגישות. מעבר להתכתבות האישית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(11):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
8.אינפנטיליתזיוה 01/2025/30הגב לתגובה זו0 1אין ! אין מצב שלא תראו את פעילן עם כתבות חלולות ומניפולטיביות ובעיק עם דמעות מעושות וגם בדרישתה ממרואייניה לבכות. בשידור ! מה זאת הילדותיות הזאת שנרית על המסך ? תחזרי לכתה ו'!!סגור
-
7..יוכי 01/2025/26הגב לתגובה זו1 0שמעתי מישהו שמכנה אותה ר-עילן. כלומר רעילן, רחוק מהמציאות?סגור
-
6.מיכל את קול הכי אמיתי (ל"ת)שירה 01/2025/25הגב לתגובה זו3 8סגור
-
5.פעילן מיכלשמעון 01/2025/24הגב לתגובה זו2 7אף אחד מהביביסטים לא שווה את הלכלוך בסוליה נעליה,אשה חכמה אמת אחת בפיה ,דעתנית וזה אוכל את השונאים ,אז לכו תישתו מים מהיםסגור
-
אישה עלובהגיא 01/2025/25הגב לתגובה זו5 3כתבת הסוציאליזם העלוב של השמאלסגור
- טען עוד
-
4.כשמה כן היא - פעילה פוליטית שמתחפשת לכתבתאורון 01/2025/24הגב לתגובה זו9 5היא אפילו לא מנסה להסתיר את המגמתיות שלה, ולכן אין לה שום אמינות בעיני.סגור
-
3.סוף סוף כתבת עם רגש, למי שלא נאה שיעביר ערוץ (ל"ת)אנונימית 01/2025/24הגב לתגובה זו6 7סגור
-
.יוכי 01/2025/26הגב לתגובה זו0 1חחחחח שיעביר? אצלי בשלט אין את ערוצי אלגזירה למיניהם.סגור
-
2.פעילן אכן בלתי נסבלת כי.הכל אצלה מפוזיציה פוליטית. (ל"ת)אין בה אמת 01/2025/23הגב לתגובה זו13 5סגור
-
מיכל פעילן עיתונאית?אהרון 02/2025/21הגב לתגובה זו0 1מצטער, אישה זאת רחוקה מלהיות עיתונאית. היא פליטית וכך יש להתייחס אליה.סגור
-
1.עיתונאית?יהודית ש. 01/2025/23הגב לתגובה זו8 3גם אני מצפה מכתבת אפשר להביע רגש, אבל הדיווח הבכייני לא עושה את זה. לדעתי.סגור