ויראלי
השף של טופולופומפו מודה: זו המנה שחשודה בגרימת הנזק
אבי קונופורטי התייחס לראשונה לתחלואה של הסועדים בחשד לסלמונלה וליסטריה: "אלה דברים שקורים, לא צריכים לקרות אבל קורים. תלונה ראשונה קיבלנו בחמישי. ביום חמישי אתה לא יכול לעדכן אף אחד. אין מי שיעבוד. הפסקנו את הייצור של המנה שחשדנו בה ואת המכירה מיום חמישי, בשר שמבושל ממושכות עם עוגיית אורז שמוגשת על יד"
יום של בלהות עבר על הבעלים וגם על השף של מסעדת היוקרה טופולופומפו. אבי קונפורטי, השף מהמובילים בישראל שמוביל את המסעדה בשנים האחרונות, התראיין אמש (ראשון) ל"תוכנית חיסכון" והתייחס לראשונה לחשדות על סלמולנה וליסטריה במוזן שהוגש והביא לתחלואה של 12 לקוחות.
תחילה סיפר השף: "אנחנו קיבלנו דיווח, שתי תלונות, על חשד להרעלת מזון. משרד הבריאות היה פה והחלטנו לא לקחת שום סיכון, גם אם אנחנו עובדים 10 שנים, גם אם לא קיבלנו תלונות – החלטנו לסגור ליום, יומיים, שלושה - כמה שצריך. מדובר על מאות לקוחות שאנחנו מבטלים, רק כדי לא לקחת שום סיכון. אנחנו מתחילים מהתחלה, ומחטאים את הכול. כל מערכות המסעדה, זרקנו את כל המזון. הכל מושמד. אנחנו מתחילים מהתחלה".
על החשד לסלמונלה, לליסטריה: "אלה דברים שקורים, לא צריכים לקרות אבל הם קורים. תלונה ראשונה קיבלנו ביום חמישי. ביום חמישי אתה לא יכול לעדכן אף אחד. אין מי שיעבוד. הפסקנו את הייצור של המנה שחשדנו בה ואת המכירה מיום חמישי, בשר שמבושל ממושכות עם עוגיית אורז שמוגשת על יד".
על התלונות הנוספות: "ברגע שפרסמו את הדברים, מתקשרים אנשים, באופן טבעי, שלא קשורים ואומרים שהם אכלו לפני חודש והרגישו לא טוב. המספרים הם נמוכים מאוד ביחס למה שאנחנו מאכילים. ככל הנראה, זה אחד מחומרי הגלם שנכנס וככל הנראה היה כשל, והחלטנו מיידית להוריד מנה ולהזמין את הרופאה שמנטרת את כל פעילות המסעדה והמטבח. לקחת דגימות, ולבדוק אם משהו נעשה לא כשורה בידיעתנו".
עוד ב-
לסיום התייחס לשתי הנשים בהיריון שחלו בעקבות המנה שאכלו: "אני דואג ודואב לאותן נשים, לישון בלילה? אנחנו לא ישנו. ומה שאני רוצה רק שהן יחילימו, יחזרו לאיתנם, וליבי איתן".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(10):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.כל הכבודטא 05/2023/15הגב לתגובה זו0 0על הטיפול בבעיה. יחד עם זאת, לעולם לא נחזור. ליסטריה!!!סגור
-
6.מזון רעיל ללא בדיקההציוני 05/2023/14הגב לתגובה זו0 0קודם היה עליכם לטעום כל מנה ואק אז לדעת שאין סיכון!!!סגור
-
5.ובשר חזירדואג חחחח 05/2023/13הגב לתגובה זו0 0וסיפר ללקוחות שזה בקרסגור
-
4.לא נעים לא נורא. כל הכבוד על היושרסילי 05/2023/13הגב לתגובה זו1 0והתגובה המהירה. בהצלחה. לי אין ספק שאבוא לאכול במסעדה הנפלאה והטעימה שלכם. אדם שלוקח אחריות על כשלים, זה אדם שאני אלך אחריוסגור
-
3.לא לאכול שםגילי גילה 05/2023/12הגב לתגובה זו0 1פשוט לא לאכול שם ולא בשום מקום לא כשר.סגור
-
איזה שטויות את כותבת (ל"ת)נדב 05/2023/13הגב לתגובה זו1 0סגור
-
2.טרפותגילי גילה 05/2023/12הגב לתגובה זו0 1הם מאכילים יהודים בבשר טריפה ושרצים זה מטמא את הנפש ומחליא את הגוף.זה בדוק.!!!סגור
-
1.שימו לב לדרג העובדים התחתוןDude 05/2023/08הגב לתגובה זו5 0אם הסרט "מועדון קרב" לימד אותנו משהו, זה לשים לב לאנשים הקטנים, עוזרים, מצלרים ומנקים, אלה מקבלים שכר נמוך ולא פוחדים על המוניטין של המסעדה. השף, אני סומך עליו בעיניים עצומות, הוא בעמדה פגיעה. הבעלים של מסעדת יוקרה, קשה להאמין שיחסוך עד כדי להרעיל לקוחות, השם של המקום הוא הכל בשבילו. אם כי ראיתי לא מעט דברים מחליאים במקומות יוקרתיים מאוד. כדאי מאוד שבמסעדה ברמה לא יהיו מסכנים, גם המלצר הכי צעיר צריך להרגיש שהוא מרוויח טוב בזכות מוניטין מקום העבודה, שלא יהיה עובד אחד ממורמר. בהצלחה בעתיד והמון בריאות לכולם!סגור
-
את זה לא סיפרתאלי 05/2023/13הגב לתגובה זו1 0https://www.ynet.co.il/food/foodnews/article/hyqdr1xafסגור
-
בטח חבר טובאלי 05/2023/13הגב לתגובה זו0 0אז אך הוא מוכר בשר חזיר ואנשים לא יודעים שזה בשר חזירסגור