ויראלי
עינב בובליל בווידוי כואב: "איזו המצאה, ולשון הרע"
כוכבת הרשת ענתה לטענה כי היא מתייחסת לכאורה לשליחים בצורה לא נעימה והשיבה: "מי שנכנס אליי הביתה תמיד יתקבל בברכה. ומלבד זה לזכור שגם אני בן אדם, שלפעמים כועס, עצבני, עצוב, לחוץ או רבתי עם אלי לפני שנייה או לא יודעת מה", וגם: המראה החיצוני שלה

פעם נוספת, כוכבת הרשת עינב בובליל שיתפה אתמול (שבת) את עוקביה בסשן שאלות ותשובות מסקרן במיוחד. כוכבת "האח הגדול" דיברה גם על המראה החיצוני שלה, כאשר היא נשאלה על הנושא הרגיש.
אחת השאלות היו: "את חושבת שאם היית נכנסת היום ל'האח הגדול' היית שוקלת מילים יותר ופחות רבה?", על כך ענתה: "יודעת, השבוע נדיר אליהו העלה קטעים שלי מבית 'האח' ואמרתי לעצמי 'וואו, זה כל כך שטחי ודבילי, וכמה לשון הרע' ושהיום בחיים לא הייתי מתנהגת ככה. אבל זה הבית, והוא מוציא ממך ממש עצבים ואמוציות ובטוח שבחוץ לא הייתי מגיבה ככה. ומה גם שמאז השתניתי, התבגרתי, למדתי, החכמתי, אני כבר לא אותו בן אדם שהייתי אז, אימפולסיבית וחסרת רסן. היום אני נלחמת בעצמי יום יום לא לדבר לשון הרע, לא לשפוט אנשים, לא לקלל, לא לרכל, לא לכעוס מדי, לא לפגוע באנשים, אני עובדת בלהיות אדם טוב יותר כל יום מחדש. אז היום התוכנית הזו לא מתאימה לי בשום דרך".
היא דיברה על הנושא של נותני שירות בהרחבה כאשר מישהי כתבה לה: "ממש חשוב לי שתיראי שליחים שמגיעים אלייך, ואת לא נעימה, זה לא מגיע להם. תני חיוך, ותני כוס מים", היא ענתה על כך בכעס: "איזו המצאה, ולשון הרע, השם, נדיר שאני בכלל רואה אותם כי לרוב אני לא בבית בבקרים. ואני בכלל אומרת להשאיר בחצר, ומי שנכנס אליי הביתה תמיד יתקבל בברכה. ומלבד זה לזכור שגם אני בן אדם, שלפעמים כועס, עצבני, עצוב, לחוץ או רבתי עם אלי לפני שנייה או לא יודעת מה".
עוד ב-
מישהי ניסתה להחמיא לה: "ראיתי אותך בהילולה ביום חמישי, ניגשתי אלייך, ופשוט הופתעתי כמה את נראית הרבה יותר טוב במציאות", על כך השיבה: "משהו שלא דיברתי עליו, כל, אבל כל מי שראתה אותי בפופ אפ, ובכלל, אומרת לי 'וואו, את הרבה יותר יפה במציאות!' אבל כולן, משהו הזיה! מה, אני מכוערת באינסטוש?".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עינב אתאישה מקסימהחלו 02/2025/02הגב לתגובה זו0 0אוהבת את הטבעיות שבך פחות יפה יותר יפה מזה חשוב, העיקר להיות בריאה את ומשפחתך. המשיכי הלאה!סגור