תקשורת ומדיה
יוצר "שנות ה-80": "יודע את הסיבה לשהות של יאיר נתניהו במיאמי"
מני אסייג תקף את ח"כ נעמה לזימי לאחר שטענה כי יאיר נתניהו הוגלה לארה"ב כי הכה את ראש הממשלה: "זה הכי רחוק ממה שאמרה הפירומנית והכי קרוב למעללי הכנופיה החוליגנית שהפירומנית חלק ממנה"

התסריטאי מני אסייג, הידוע כיוצר סדרת הטלוויזיה "שנות ה-80", מרבה להביע את עמדותיו ברשת החברתית X. לאחר שתקף את כוכבי סדרת "זהו זה", מני אסייג עולה שוב לכותרות והפעם בעקבות עמדתו ביחס לסערת חברת הכנסת נעמה לזימי.
בציוץ שפרסם אסייג בחשבון ה-X שלו, תקף התסריטאי את חברת הכנסת לאחר שטענה כי יאיר נתניהו הכה את ראש הממשלה ועל כן הוא שוהה בימים אלו בארה"ב. בציוץ שפרסם, הודה התסריטאי כי הוא יודע מדוע יאיר נתניהו שוהה בימים אלו במיאמי.
"יצא ככה שאני מהבודדים שיודעים את הסיבה האמיתית לשהות של יאיר נתניהו במיאמי, ואני יכול רק להגיד שזה הכי רחוק ממה שאמרה הפירומנית, והכי קרוב למעללי הכנופיה החוליגנית שהפירומנית חלק ממנה. זהו. לא יכול לספר יותר", כתב מני אסייג לעוקביו.
בתגובה לאותו ציוץ מסקרן, כתב לו אחד הגולשים: "הרחיקו את יאיר מסיבה אחת פשוטה - איומים על חייו מצד הנוח'בות היהודים מקפלן". אסייג, שנחשף לאותו ציוץ, כתב לו: "אתה בכיוון אח".
יצא ככה שאני מהבודדים שיודעים את הסיבה האמיתית לשהות של יאיר נתניהו במיאמי, ואני יכול רק להגיד שזה הכי רחוק ממה שאמרה הפירומנית, והכי קרוב למעללי הכנופיה החוליגנית שהפירומנית חלק ממנה. זהו. לא יכול לספר יותר. pic.twitter.com/ztKkHT1DAQ
— מני אסייג menny assyag (@mennyassyag) February 23, 2025
בתגובה לאותו ציוץ מסקרן, כתב לו אחד הגולשים: "הרחיקו את יאיר מסיבה אחת פשוטה - איומים על חייו מצד הנוח'בות היהודים מקפלן". אסייג, שנחשף לאותו ציוץ, כתב לו: "אתה בכיוון אח".
כזכור, אמש (ראשון) חברת הכנסת נעמה לזימי יצרה סערה תקשורתית לאחר שטענה כי יאיר נתניהו הכה את אביו ראש הממשלה. במהלך דיון שנערך בוועדת הכספים בכנסת, אמרה ח"כ לזימי: "בשנה שעברה בכתבה שיצאה, נאמר שמימון אבטחתו עולה כ2.5 מיליון שקלים בשנה.
אני רוצה לשאול האם הסכום הזה עדיין מתוקצב? האם יש עדיין כוונה לממן את שהות של בנו של ראש הממשלה בגלל שהוא הכה את ראש הממשלה ונאלץ להיות בחו"ל כי הוא פגע בסמל שלטון?".
עוד ב-
מטעם מפלגת הליכוד נמסר: "שקר מוחלט ונתעב. שפל חדש לתחתית הביוב של השמאל. שנעמה לזימי תסיר חסינות ותשלם. כל מי שיהדהד את השקר הבזוי הזה יקבל כתב תביעה וישלם אף הוא".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(11):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
9.כן גם אני יודע - (ל"ת)מתר הציוני האחרון 02/2025/25הגב לתגובה זו0 0סגור
-
8.יאיראזרחית 02/2025/25הגב לתגובה זו0 0למה צריך לממן את המלואמניק ממיאמי????סגור
-
7.אולי הוציאו אותו מהבית עובדת סוציאלית כדי שהפסיכולוגיתירמי קלט 02/2025/25הגב לתגובה זו0 0תפסיק להרביץ לו. הוא למעשה ילד מוכה...אחרת קשה להסביר את ההתנהגות שלוסגור
-
6.לך תאפה פיתותסיכול ממוקד 02/2025/25הגב לתגובה זו1 0"אני הייתי הליצן של המלך" - שטיחון אמבטיה של שרה נתניהו..ככה היא אוהבת אותם, שווארצע וכנוע. לך תאפה פיתות, מניסגור
-
5.נו נוהרצל 02/2025/24הגב לתגובה זו1 0אפילו העורך התבייש לצטט את מני אסייג מרוב שהשקר מביך. אבל הבעלים ימני.סגור
- טען עוד
-
4.חבל שאתה לא חלק מהמשחק של משפחת נתניהומלי 02/2025/24הגב לתגובה זו0 0מאחלת לך אדון אסייג להרגיש ולו במעט את מה שמשפחות החטופים מרגישיםסגור
-
3.לא משנה למה הוא בחו"לאופיר1 02/2025/24הגב לתגובה זו2 0למה אני צריך לממן את זה ?סגור
-
צודק (ל"ת)מעירה 02/2025/24הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.למה הורחק יאיר נתניהומישהי 02/2025/24הגב לתגובה זו1 0מה לעשות, בין אסיאג לבין לזימי אני מעדיפה להאמין ללזימי. אין שום סיבה שאיומים על חייו של יאיר ישארו כזה סוד כמוס. אבל נחכה שגורמים מוסמכים יותר מאסיייג יאמרו את דברם.סגור
-
1.לזימי איבדת כיוון נהיית בעיניי ברברית מפלצתית בזויהגהני 02/2025/24הגב לתגובה זו1 6מפלגת את העם מזדנבת אחרי המסיצההמפלצתי יאיר גולן מפלגת ומסיצה קללה על ראשך וראשו ,בעזרת האל הלילה דום לבסגור
-
שאפשר ללמוד ממנו הרבה על פרזיטיות ורעילותיש לנו מנהיג 02/2025/24הגב לתגובה זו0 0ותסתכל על אוצר המילים שלך והאיחולים הלבבים שאתה שולח. מבינים את הרקע שלך.סגור