בריאות

בשורה לסטארט-אפ בטר ג'וס שמפחית סוכר ושומר על ערך הפרי

הסטארט אפ Better Juice שהחל את דרכו בבית חממת הפודטק של שטראוס, The Kitchen השלים את תהליך מעמד GRAS המאשר את הטכנולוגיה עליה מבוסס. הטכנולוגיה הייחודית תאפשר ייצור מוצרים מבוסס פרי בעלי תווית נקיה. גלי ירום, מנכ"לית ומייסדת שותפה של הסטארט אפ מסרה בתגובה: "השלמת התהליך אבן דרך משמעותית"
מערכת ice | 
גלי ירום וד"ר ערן בליצ'נסקי מייסדי החברה (צילום ניסן חליבה)
הסטארט אפ Better Juice הודיע הבוקר כי השלים את תהליך מעמד GRAS המאשר את הטכנולוגיה עליה מבוסס הסטארטאפ כבטוחה לשימוש ובכפוף לסטנדרטים של ה-FDA, מנהל המזון והתרופות האמריקאי.
Better Juice מציעה טכנולוגיה ייחודית באמצעותה ניתן להפחית את הסוכר האנזימי במוצרי מזון ומשקאות המבוססים על פירות, זאת מבלי להתפשר על רכיבי התזונה החיוניים שהופכים את הפירות לבעלי ערך. טכנולוגיה זו מהווה פתח לייצור מוצרי תווית נקיה במקביל לדישה הגוברת מצד צרכנים למוצרים מופחתי סוכר. 

גלי ירום, מנכ"לית ומייסדת שותפה של הסטארט אפ מסרה בתגובה לאישור: "השלמת תהליך האישור כמוצר GRAS היא אבן דרך משמעותית שכן היא מעניקה לנו גושפנקא מבוססת לכך שהטכנולוגיה שלנו הינה בטוחה ויעילה. תו תקן זה יאפשר לנו להרחיב את הפעילות שלנו ולעזור למספר רב של יצרני מזון".
אירוע זה מצטרף להישגי חברות פודטק אחרות אשר הציגו מוצרים מעניינים. כאשר הבולט בהם הוא החלבון הטבעוני שדומה בטעמו לבשר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה