דיגיטל וטק

לקראת סבב גיוס: תאגיד ענק בשיתוף פעולה עם סטארט-אפ ישראלי

Ingredion מובילה סבב גיוס השקעות מסדרה A עבור Better Juice, להאצת החדרת הטכנולוגיה המתקדמת שפיתח הסטארט-אפ הישראלי להפחתת סוכר באופן טבעי לשוק המיצים האמריקאי

 

מערכת ice | 
מיצים (צילום freepik)
חברת הסטארט אפ מעולמות הפוד-טק מודיעה היום על שיתוף פעולה אסטרטגי עם תאגיד הענק INGR - ספקית גלובלית מובילה של מרכיבים ותמציות לתעשיית המזון והמשקאות העולמית. Ingredion יובילו סבב גיוס השקעות מסדרה A עבור Better Juice אשר יאפשר את האצת החדרת הטכנולוגיה פורצת הדרך להפחתת הסוכר, אל שוק המיצים האמריקאי.
טכנולוגיית הפחתת הסוכר פורצת הדרך שפיתחה Better Juice, ממירה סוכרים פשוטים במשקאות מבוססי מיץ טבעי, תרכיזים ונוזלים אחרים המכילים סוכר. החברה פיתחה טכנולוגיה אשר ממירה סוכרים לסיבים תזונתיים ולסוכרים בלתי ניתנים לעיכול, תוך שמירה על הפרופיל הטבעי של ויטמינים, מינרלים וחומצות אורגניות במוצר הסופי.

צילום: ניסן חליבה
תהליך המרתם של הסוכרים ידידותי לסביבה, מפחית את הסוכר במיצים טבעיים בין 30% עד-80% והופך אותם לסיבים פרוביוטיים ולתחליף סוכר טבעי. הוא רותם פעילות אנזימטית טבעית במיקרואורגניזמים שלא עברו הנדסה גנטית.
חברת הסטארט-אפ הוקמה בשנת 2018 על ידי צוות ביוכימאים ומיקרוביולוגים מהתעשייה ומהאוניברסיטה העברית בירושלים, במטרה לסייע ליצרני משקאות לייצר מיץ פירות טוב יותר ובריכוז סוכר מופחת הודות לפטנטים ייחודיים שהיא פיתחה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה