שיווק ופרסום

המבורגר מושחת ללא בשר? חברת הפודטק הישראלית בבשורה אדירה

חברת הפודטק הישראלית  "Redefine Meat" משיקה מהדורת קצבים תוצרת כחול לבן לכבוד יום העצמאות ה-76 למדינת ישראל. מהדורת הקצבים החדשה של החברה מהווה תחליף טעים לחווית 'על האש' המשפחתית, ללא רכיבים מן החי

מערכת ice | 
חברת Redefine Meat (צילום Redefine Meat)
חברת הפודטק הישראלית המובילה, Redefine Meat, משיקה לרגל יום העצמאות ה-76 מהדורת קצבים תוצרת כחול לבן.  המהדורה המיוחדת כוללת שני מוצרים חדשים במארז: רידיפיין קבב קצבים ורידיפיין בורגר קצבים מבשר-חדש, שפותחו בהמשך להצלחה המסחרית של מוצרי החברה ובמטרה להמשיך לשפר את החוויה הבשרית ולספק חוויית 'על האש' מושלמת, ללא רכיבים מן החי. 
המהדורה המיוחדת פותחה בישראל בשיתוף קצבים ומומחי בשר, בכדי להעניק חוויה אכילה מהנה לקהילת הטבעונים והצמחונים.  המוצרים מגיעים במארז הכולל 6 קבבים ו-2 המבורגרים מבשר-חדש. המהדורה תימכר במאות נקודות מכירה ברחבי הארץ וברשתות שיווק מובילות ובאתרי האונליין, החל משופרסל, יוחננוף, ניצת הדובדבן, אתר המכר כרמלה ועד לוולט מרקט. 
אשחר בן שטרית, מייסד ומנכ"ל Redefine Meat: "כחברה ישראלית, אנו גאים להביא לשולחן, או ליתר דיוק למנגל הישראלי, מהדורת קצבים איכותית, פרי מחקר, פיתוח וייצור כחול לבן.
מדי שנה צורכים הישראלים ביום העצמאות כ-1,500 טון בשר ועוף והמשימה שלנו היא להוכיח שוב שכדי להפחית בבשר מן החי, אין צורך להתפשר. הסדרה החדשה מיועדת לכל אחד ואחת המבקשים ליהנות מחוויית על האש אותנטית מבלי לפגוע בסביבה ובבעלי חיים או לצרוך באופן מוגבר שומן מן החי. 
כל מוצרי Redefine Meat מבוססים על חלבונים ורכיבים צמחיים שמיטיבים עם הסביבה ועם בעלי החיים. החברה מציעה מגוון רחב של תחליפים לבשר ועוף.  בין המוצרים של רידיפיין מיט להכנה ביתית, ניתן למצוא: רידיפיין טחון בסגנון בקר, נתח מפורק רידיפיין בסגנון בקר, רידיפיין קבב ים תיכוני ונוספים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה