אוכל
השף שפותח בר יין חדש בצפון שמבוסס כולו על תוצרת מקומית
בשורה משמחת לצפוניים - בר יין חדש שמקדש את התוצרת המקומית נפתח בצפת והוא יכלול תפריט יין מגוון ועשיר לצד מנות שף

הצפון מתאושש לאיטו, גם מבחינת תרבות הפנאי והקולינריה. שף עמוס חיון חבר לרשת מלונות "פאתל" ופתח בר יין חדש ומסקרן במלון "כנען" היוקרתי של הקבוצה הממוקם בצפת כחלק מקולקציית Fattal Limited Edition.
בר היין החדש עונה לשם "26.8" והוא יציע תפריט מגוון המבוסס כולו על תוצרת מקומית עונתית. את התפריט יצר השף באמצעות דיאלוג עם חקלאים, יצרנים ומגדלים שונים, שכולם נמצאים בתוך רדיוס של 28.6 ק"מ מהמלון, ומכאן גם השם המיוחד של הבר. בתפריט תוכלו למצוא מנות כמו מרק ארטישוק ירושלמי, קורדו פורל וטורטליני גבינת תום.
ומה בגזרת האלכוהול? המקום מציע תפריט יין המציג את הרפרטואר המפואר של הגליל והגולן, כולל יקבי גראז' זעירים ומיוחדים, לצד יינות נוספים מרחבי הארץ.
כדי להשלים את החוויה הקולינרית עיצבו את המקום כך שבר המטבח פתוח ובו מתבצע הבישול לעיני האורחים. בקיץ תפתח גם חצר פרטית נעימה, שמסביב לה תוקם גינת התבלינים של המסעדה.
שף עמוס חיון צמח במטבחים מעוטרים בכוכבי מישלן בניו יורק. בארץ הוא התמקצע במטבח ישראלי עונתי מקומי ופתח את מסעדת ב"רובידה" המבוססת על תוצרת שפלת יהודה. את הקו הזה הוא ממשיך כאמור, גם בבר היין החדש שלו.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה