שיווק ופרסום
שגרירות גרמניה חגגה 75 לישראל עם עוגה ממוצרי פודטק
עוד ב-
לכבוד שנת ה-75 למדינת ישראל, שגרירות גרמניה בתל אביב, בשיתוף עם חממת הפודטק של קבוצת שטראוס, סטארט אפ ניישן סנטרל ואסיף. המרכז לתרבות אוכל בישראל, אפו עוגת יום הולדת העשויה ממוצרי פודטק חדשניים של חברות סטארטאפ ישראליות, לצד חומרי גלם מחקלאות מקומית ומסורתית. הפרויקט חוגג בין היתר את הידידות בין גרמניה וישראל, ואת התשוקה המשותפת לאוכל, תרבות, קיימות וטכנולוגיה.
אתמול, ערכה שגרירות גרמניה בישראל את אירוע השקת העוגה, בקפה אסיף, במעמד שגריר גרמניה, שטפן זייברט, השותפים למיזם מ-The Kitchen סטארטאפ ניישן ואסיף, המרכז לתרבות אוכל בישראל, אורחים מכובדים ומנהלי חברות הפודטק אשר תרמו להכנת העוגה. השף-קונדיטורית שנבחרה ליצור ולפתח את העוגה היא אסטלה בלפר, בעלת כתת אומן לקונדיטוריה מנחת טלוויזיה. הקונספט אותו פיתחה אסטלה הוא עוגת "ארץ זבת חלב ודבש" לקראת ראש השנה הקרב ובא.
כל שכבה בעוגה מכילה חומרי גלם חדשניים שפותחו ע"י חברות פודטק ישראליות, שעדיין לא ניתן לרכוש בחנויות: גבינה מחלב ללא פרה שפותח ע"י חברת imagindairy, תחליף ביצה טבעוני שפותח ע"י חברת זירו אג. וניל ישראלי של חברת ונילה וידה המופק בחממות ישראליות בטכנולוגיה ייחודית, סוכר של חברת אינקרדו המפחית ב-30-50% את הצורך בשימוש בסוכר וצבעי מאכל טבעיים הנוצרים בתהליך פרמנטציה חדשני. העוגה מכילה בנוסף אננס ישראלי מקומי ודבש ישראל של "כליל הדבש".
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה