שיווק ופרסום

תקציבים חדשים למשרד היח"צ הוותיק: מי הצטרף לרשימה?

משרדה של לימור כרסנטי מוסיף למערך ניהול היח"צ והדיגיטל תיקי לקוחות חדשים למחלקות הקולינריה והנדל"ן. בין היתר, מסעדת מוריה המציעה מטבח טבעוני על טהרת הצומח ממרכיבים טבעיים ואורגניים בכרמל חיפה. במחלקת הנדל"ן מקבל המשרד את התקציב של חברת עו"ד הדר ארבל
מערכת ice | 
לימור כרסנטי (צילום דריה לי)
משרדה של לימור כרסנטי מוסיף למערך ניהול היח"צ והדיגיטל תיקי לקוחות חדשים למחלקות הקולינריה והנדל"ן. המשרד מדווח הבוקר (ראשון) כי יקבל כעת לידיו תקציבים חדשים: במחלקת הקולינריה מצטרפות מסעדת יסמין- מסעדת שף המציעה פיוז'ן של מטבחים עולמיים באווירה הפסטורלית של עספיא.
בנוסף, מסעדת מוריה, המציעה מטבח טבעוני על טהרת הצומח ממרכיבים טבעיים ואורגניים בכרמל חיפה ומסעדת בון צ'ה- אוכל רחוב ויאטנמי בשוק תלפיות חיפה. מסעדה נוספת שמצטרפת ללקוחות המשרד היא מסעדת רומקה- אוכל פוסט סובייטי עם אינטרפרטציה מודרנית בהדר חיפה. 
במחלקת הנדל"ן מקבל המשרד את התקציב של חברת עו"ד הדר ארבל, המובילה בתחום הנדל"ן וההתחדשות העירונית ומציעה ייעוץ משפטי וייצוג במגוון רחב של תחומי נדל"ן. החברה לניהול מערכות הסברה ויחסי ציבור של לימור כרסנטי נושאת מעל שני עשורים של ותק בעולם התקשורת ויחסי הציבור ואמונה על תקציבים ממגוון תחומי הקולינריה, בריאות, לייף סטייל, פיננסים, נדל"ן ועוד.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה