טלוויזיה

סערה ברשת 13: נטעלי שם טוב במסר דרמטי למנכ"ל החברה

מגישת החדשות פונה בסרטון חריף למנכ"ל רשת 13, אמיליאנו קלמזוק, ומזמינה אותו להתייצב לצידה בבית המשפט. זאת, לאחר שבית הדין לעבודה החליט על הליך חריג לבחינת טענותיה להתעמרות
מערכת ice |  2
נטעלי שם טוב (צילום מסך רשת 13, shutterstock)
לאחר שבית הדין לעבודה דחה את הבקשה לצו מניעה בבקשתה של מגישת החדשות  נטעלי שם טוב מול חדשות 13, הוא החליט כי ייערך הליך חריג ומהיר שיבחן לעומק את כלל טענותיה של שם טוב - בהן טענות להתעמרות ולאי עמידה בהתחייבויות מצד החברה. ההחלטה נתפסה בעיניה של שם טוב כהישג משמעותי, ואף כסימן לתפנית במאבק שנמשך מזה זמן. היום (ראשון), שם טוב פונה ישירות אל מנכ"ל רשת 13 בסרטון חדש שהיא מעלה לרשתות.
בסרטון שפרסמה בשעות האחרונות נטעלי שם טוב, על רקע הביקורת החריפה נגד הנהלת חדשות 13 בעקבות ההסכם עם פטריק דרהי, אמרה: ״בוקר טוב למנכ"ל אמיליאנו קלמזוק אני יודעת שצהריים אבל שמחה לראות שהתעוררת. חבל שלא עשית כלום כשאמרתי לך שחדשות 13 לא מכבדת את ההסכם איתי".
 

מגישת רשת 13 ממשיכה בדבריה למנכ"ל: "חבל שלא עשית כלום כשאמרתי לך שאתה צריך לפתוח את הערוץ לקולות נוספים שירגישו מוגנים, חבל שהתעלמת כשהמנכ"לית הזמנית, במינוי שעמד בניגוד להוראות הדין, פעלה כדי להראות לי את הדרך החוצה בגלל מי שאני. חבל שלא עשית כלום כשהתנגדו שאני אנחה את טקס המשואות, חבל אבל עוד לא מאוחר. אתה תמיד יכול להצטרף למאבק ולהתייצב לצידי בבית משפט, ניפגש שם?".
התגובה מגיעה אחרי חילופי הדברים הקשים שנחשפו בקבוצות הוואטסאפ הפנימיות של עובדי רשת 13 על ידי רן בוקר, שהראו את העימות החזיתי בין העיתונאים לבין מי שהם מכנים "לקקנים" וגורמים בהנהלה.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    זה לא ערוץ זה עריץ 13!!
    מומי 02/2026/15
    הגב לתגובה זו
    1 0
    עד מתי יעולזו הרשעים?!! יש ערוצים שמדברים פוליטיקה, אבל לא פוליטיקה מפלגת. ויש עריצים שמהנדסים ומרעילין את תודעת הציבור השקרים וחצי אמיתות שהן יותר גרועים משקרים. אני צופה רק בערוץ 11. יש בו מגוון דעות באופן לגיטימי לא לועסים לי את הידיעה, אני שייך לאנשים שמתעבים פרשנים בגרוש. תנו לי ידיעה ואני אפרשן אותה לעצמי. והכי חשוב צריך לחוקק חוק בתקשורת שאין להביא ידיעה בעילום שם, כלומר לא יהיה יותר "פקיד בכיר אמר לי" או יודעי דבר אמרו לי" או מקורב לראש הממשלה אמר לי" כל הדיבור ההזוי הזה בא לעשות את ערוותו של הכתב וזו למעשה דעתו האישית ואף אחד לא אמר לו. אין לי בעיה שהכתב יגיד זו דעתי ויעמוד על דעתו ואם שחקרהיש בתי המשפט בישראל. תקראו מאמר שלי בעיתון האינטרנטי jokopost
    סגור
  • יש לך את זה בעברית? (ל"ת)
    לורי 02/2026/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור