טלוויזיה

רון נשר נגד ארז איסקוב בצילומי "גולסטאר": "יחזור לישראל על מטוס"

ארז איסקוב שזכה במקום ה-2 בבית "האח הגדול" ממשיך לנסוק ובמקביל להסתסכך. לאחר הדרמה בבית "האח" עם מאור ברוכמן, הוא נכנס ראש בראש עם היוצר רון נשר בצילומי "גולסטאר": כל הפרטים נחשפים לראשונה ב-ice על הדרמה בין השניים

צוף צימרינג |  11
ארז איסקוב, רון נשר (צילום מסך רשת 13, יוטיוב/ רון נשר)
תכנית הריאליטי "האח הגדול" כבשה את הציבור הישראלי בעונתה האחרונה, איסקוב היה המנהיג של הבית, כמעט כל בנות הבית היו סביבו, הוא עורר סערה של משמעות הפלירטוט בין יחסים רומנטיים עד למיניים (קשר מיני נקשר בינו לא פעם בנוגע לערב), החברות המשולשת בינו לבין ארז מוגרבי ושלקה סומנה על ידי הקהל כחברות של המדינה, והקשר בינו לבין שלקה עורר סערות, בעקבות כך שלכאורה התאהבה בו במהלך העונה, בעוד הוא פלרטט במשך חודשים במיוחד עם תרצה כהן - מה שהוביל לסערת ה"טנגו" והשיחה בחדר האח של שלקה והמונולוג של "אני מחוסלת!", עד לטרגדיה המשפחתית על סבתו שרה צ'רקסוב ז"ל בערב הגמר.
לאחר ההצלחה בבית "האח הגדול", חתם בסוכנות "ADD", מצלם ריאליטי משפחתי, יוציא ליין כובעים בעיצובו, פודקאסט חדש שיגיש והצטרף לעונה ה-13 של "גולסטאר". מנגד, היוצר רון נשר שחתום על להיטי מדינה, המציא את הראפ הישראלי ונחשב ל"ג'וקר" המיתולוגי של התחום, שאומר בול מה שיש לו בלב - הצטרף, לעונת "גולסטאר" שמצטלמת בימים אלו בפיליפינים.
הבוקר (חמישי) נודע כי ישנו סכסוך בין ארז איסקוב לרון נשר, שהוביל לעימות עד כדי עצירת הצילומים, כך דווח ב"ישראל בידור".
כעת אנו חושפים לראשונה ב-ice, את הפרטים על הסכסוך בין השניים. על פי מקורבים להפקת התכנית, הסכסוך בין השניים התקיים סביב משחק משותף בין הקבוצות, כאשר נשר בקבוצה א' ואיסקוב בקבוצה ב', המשחק בין השניים הסלים וכך גם השיח שהוביל לעצירת הצילומים. גורמים בהפקה מוסרים ל-ice כי מדובר "בשיח על המשחק בתכנית ולא על פרטים אישיים".
עוד נודע כי גורמים בהפקה מוסרים ל-ice "שהתרחיש שאיסקוב או נשר יעלו על מטוס חזרה לישראל מהצילומים בגלל הסכסוך, לא שלול על הסף". לאחר עצירת הצילומים, הפקת התכנית זימנה לשיחה משותפת את נשר, איסקוב והפקת התכנית על מנת לדבר על הדברים ולהמשיך בצילומים. גורמים בהפקה מוסרים כי הם "מקווים מאוד שהמשבר בין השניים יסתיים, מכיוון שהדבר נמצא בסימן שאלה".
מטעמו של רון נשר נמסר: "אלו שני אנשים בוגרים, מדובר במשחק תחרותי, בתכניות ריאליטי קורים דברים כאלה, והם יסדרו את זה ביניהם. אנו מדגישים שמדובר בעונה הכי חזקה של 'גולסטאר'".
מטעם ארז איסקוב לא נמסרה תגובה.
מטעם הפקת תכנית "גולסטאר" לא נמסרה תגובה.
תגובות לכתבה(11):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 10.
    היוש
    תמר 11/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איסקוב מלך ????
    סגור
  • 9.
    על מה יש לריב
    אחד 11/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    או על מה יש להסתכסך?
    סגור
  • 8.
    רון נשר הטמבלולולו (ל"ת)
    עידן חגבי 11/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 7.
    רדוד
    יוסקה 10/2025/31
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אחלה פרסומת לתכנית מיותרת. מי שמע
    סגור
  • 6.
    בושה לנשר.
    רונה 10/2025/31
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נשר כל הזמן תוקף אנשים. את סטטיק ואחרים. יש לו הרבה אנטי לאנשים. איסקוב לא איש של מריבות . הספקנו להכיר אותו. הוא יודע להבליגלעומת זאת רון נשר שור מועד. לא הייתי רוצה שאיסקוב יפגע. שיהנה מהחוויה בגולדטאר.
    סגור
  • טען עוד
  • 5.
    אני בטוחה שאיסקוב צודק
    יהלומה 10/2025/31
    הגב לתגובה זו
    4 2
    אני מאמינה בו לחלוטין על פי מה שראיתי באח הגדול. הוא תמיד ענייני ואף פעם לא יוזם מריבה אבל יודע לשים גבולות כשצריך ובצדק
    סגור
  • 4.
    מי זה רון נשר?
    גיל 10/2025/31
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מי זה רון נשר? מאיפה הגיע המכוער הזה???
    סגור
  • 3.
    משעמם
    דוויד 10/2025/31
    הגב לתגובה זו
    1 0
    כתבת את כל הסיפור של איסקוב מה החפירה סך הכל היית צריך לרשום מה היה לא כל האודות לא מעניין משעמם לא חשפת כלום אל תכתוב יותר
    סגור
  • 2.
    איסקוב הערס המצוי (ל"ת)
    שקד 10/2025/30
    הגב לתגובה זו
    8 4
    סגור
  • 1.
    איסקוב המלך
    איסקוב המלך 10/2025/30
    הגב לתגובה זו
    6 5
    איסקוב צודק - לא משנה מה
    סגור
  • היי
    המאמן 10/2025/30
    הגב לתגובה זו
    3 1
    בשביל ערס לא מפותח שכלית ללא ספק
    סגור