ויראלי

השחקנית המפורסמת תוקפת: "מימונה של שמאלנים זה יום רצח רבין"

השחקנית נלי תגר פרסמה אמש פוסט בו היא מתייחסת לזלזול בימי זיכרון לאומיים ורומזת לאירוע שהתרחש באולפן הפטריוטים – שם בחרו לציין את יום השנה ל-7 באוקטובר בחגיגת סוכות

מערכת ice |  2
נלי תגר (צילום פלאש 90/ משה שי)
"אני זוכרת שאחרי רצח רבין כולם היו בשוק ואמרו שכולם עצובים ושזה סתם עשב שוטה",  כתבה תגר אמש בחשבון הפייסבוק שלה - שנתיים לציון טבח ה-7 באוקטובר. "ואז, אחרי שנה כבר אנשים קראו לזה פסטי-רבין ואחרי שנתיים מישהו שאל אותי: 'איך קוראים למימונה של שמאלנים – יום רצח רבין".
תגר, שסיכמה את הפוסט במשפט: "לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו", רמזה כמובן להחלטה של ערוץ 14 שלא לשדר את טקס המשפחות לציון שנתיים למלחמה ואף לחגוג את סוכות בליווי שירה וניגונים בפתח תוכנית הדגל של הערוץ - "הפטריוטים".
מתוך חשבון הפייסבוק של נלי תגר 
   
כזכור, מי שהגיב היום לביקורות הרבות שהוטחו בערוץ הוא מגיש הפטריוטים, ינון מגל, שטען בתוכנית הערב כי החגיגות לא נעשו כצעד של התרסה: "הם החליטו שזה הטקס הלאומי וכל התקשורת עובדת איתם ומראה אותם. כל היום כותבים עלינו טורים ומאמרים והכפשות ו'אנטישמים', 'שונאי ישראל', 'אל ג'זירה' – על זה שחגגנו את חג סוכות. אתם יכולים לכתוב עשרת אלפים טורים. אנחנו נמשיך לחגוג את חגי ישראל אם תרצו או לא תרצו. זה לא קשור אליכם בכלל. מי עשה דווקא?!".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    נזכרת בזה עכשיו כי סוכות הוא חג יהודי שזה בזוי בעיניך (ל"ת)
    תתביישי 10/2025/09
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • ערוץ 14 תמיד חגג את חגי ישראל הרבה לפני הטבח טיפש שכמוך
    זאב 10/2025/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה לעשות שמארגני הטקס הזה הם גויים אנטישמים דוברי עברית וחושבים שחג סוכות זו איזו מסיבה פרטית של הימין ובזה הם מצהירים שאין ערך לחגי ישראל בעיניהם. אם כך זה אבלם הפרטי ולא של עם ישראל. איזה חצופים
    סגור