ויראלי
מור ממן מתגרשת ומקורב טוען: "נולד לו ילד מאישה אחרת" | כל הפרטים
מלכת היופי לשעבר מור ממן מתגרשת, לאחר 3 חודשים בלבד. כעת השמועות סביב המצב הזוגי של השניים ממשיכות להתפרסם. האם ילד מחוץ לנישואים הוא הסיבה לפירוק התא המשפחתי? אלו הפרטים הדרמטיים בחייה של הכוכבת
קיץ אחד בלבד הספיק לנישואין של מור ממן. על פי פרסום היום (ראשון) של 'ערב טוב עם גיא פינס' בקשת 12, מור ממן מתגרשת אחרי 3 חודשי נישואים בלבד לבעלה דוד אזולאי ונראה שהנתק הוא משמעותי.
מלכת היופי לשעבר שחגגה לא מכבר 30 ובעלה דוד אזולאי נפרדו כחצי שנה אחרי שהכירו בשידוך ונראו מאוהבים מתמיד, מור הסירה את התמונות המשותפות שלהם ברשתות החברתיות והסיר ממנו עוקב.
יש להזכיר כי אלו הגירושים השניים של מור והיא תעזוב בקרוב את ביתם המשותף לנתניה עם שני ילדיה. בתגובה לגיא פינס היא מסרה: "נכון, זה מפתיע. אבל יש דברים יותר מפתיעים שאת מגלה שלא משאירים לך ברירה אחרת מלבד לקום ולעזוב. זה דורש אומץ, אבל בחרתי בעצמי ובילדים שלי יום יבוא ואספר הכל!''.
בנוסף,ב"פנאי פלוס" פורסם כי על פי מקורבים לזוג, הסיבה לפרידה מפתיעה ודרמטית: "הם אמנם ניסו לשמור את הסיפור הזה בסוד, אבל זה יצא החוצה. בחודש האחרון נולד לדוד ילד מאישה אחרת, ממערכת יחסים קודמת שהייתה לו, ומור גילתה רק בדיעבד. זה סיפור מאוד קשה ומורכב, וזו גם לא הסיבה העיקרית לגירושים שלהם, אבל זה בהחלט היה אירוע שהעצים את המשבר ביניהם".
עוד ב-
עוד הוסיף המקורב הטוען כי הוא מעורה בפרטים: "היא מתכוונת לעזוב בקרוב את הבית עם הילדים, כדי שיוכלו להיכנס למסגרות בצורה חלקה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.כמה צפוי ....קצת באיחור הייתי אומר (ל"ת)ניר 09/2025/01הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.מור ממןדור 08/2025/31הגב לתגובה זו3 0כל הכבוד לה. עדיף אחרי 3 חודשים ולא למשוך. אם זה לא טוב זה ממילא יתפוצץ.אשה חזקהסגור
-
1.מי אמרשלמה 08/2025/31הגב לתגובה זו5 0מי אמר שיופי זה ברכה רק צרות מביא אלה אם כן אתה מוכן למכור כל דבר עבור היופי המדומה הזה פוף ויום אחד הוא איננו עזבו אותנו תנו לנו לחיות בשקטסגור



