ויראלי
מיכל אנסקי חושפת בכאב: ''לא מתביישת בזה שאני רועדת''
שופטת מאסטר שף לשעבר מספרת על המצב הרפואי שלה: ''הטבע מרפא! החיבור לטבע מרפא! השהייה בטבע, גם אם לא עושים כלום, מרפאת, מתקנת, מחברת מחדש''
שנים רבות חלפו מאז ששופטת מאסטר שף לשעבר מיכל אנסקי לקתה בפציאליס ששיתק חצי מהפרצוף שלה, מאז היא לא התביישה לדבר על הנושא בצורה פתוחה עם כל הכאב שכרוך בכך. בשיחה עם נשות עוטף עזה, היא סיפרה על עוד דרמה רפואית שחוותה.
בין היתר אמרה אנסקי: ''אני לא חושבת שהתרגשתי ככה בחיים. לפגוש אתכן. אני רועדת. זה משהו שקורה לי בזמן האחרון, ואני לא מתביישת בזה שאני רועדת. סיפרתי את זה לאימא שלי אתמול, היא אמרה לי 'תחזיקי את השרירים חזק, תתאפקי!'. לא רוצה להתאפק!".
היא המשיכה ודיברה בנימה יותר אופטימית: "אני חושבת שעכשיו, העת הזו, היא תקופה של נשים שמדברות בגוף ראשון על עצמן. אנחנו לא צריכות שרופא יגיד לנו לעשות ככה, או שאיזה שאמאן יגיד לנו לעשות ככה, אף אחד לא יכול לדעת מה עבר על כל אחת. אני יכולה לדבר בגוף ראשון על מה שעזר לי. עם תחילת המלחמה, אמרתי 'זהו, העשייה משתנה בתכלית'. נרקיס ואני טסנו לדובאי, התחלנו לדבר על ריפוי דרך הטבע. אני לא התאפקתי, הורדתי נעליים".
עוד ב-
לסיום היא הדגישה: "לא כי אני עושה לכן זה... כי זה עושה לי טוב! הטבע מרפא! החיבור לטבע מרפא! השהייה בטבע, גם אם לא עושים כלום, מרפאת, מתקנת, מחברת מחדש. יש איזשהו משהו מאוד בסיסי בחיבור שבין אדם לאדמה, שבין אישה לאש".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.למה זה לא מפתיע אותי..פרוקטולוג 04/2025/24הגב לתגובה זו0 0די..אכלת את הראש והכבד כבר..לכי תתחברי לטבע ותשחררי אותנו כבר..מתישהסגור
-
2.מיכל אנסקיאלון מרסל 04/2025/24הגב לתגובה זו0 0כאבנו עבורך אבל שמענו את הסיפור. אלף פעםסגור
-
1.מיכלאביביה 04/2025/24הגב לתגובה זו0 0את נהדרתסגור



