נדל"ן ותשתיות
אבנר נתניהו קנה וילת יוקרה ב-17 מיליון שקל? כעת הוא חוטף: "מאיפה הכסף?"
בנו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, אבנר נתניהו עומד לרכוש וילה יוקרתית בשווי 17 מיליון שקל? כעת התושבים תוקפים: "ואני חשבתי שהסירחון זה מהשריפות" | כל הפרטים
אבנר נתניהו עבר פרידה וביטל את החתונה עם האקסית עמית ירדני, כפי שדווח ב"ynet". בני הזוג, שתכננו חתונה בחוות רונית תחילה לנובמבר ולאחר מכן ליוני, דחו אותה בעקבות המלחמה והתקיפה באיראן – ומאז לא נקבע מועד חדש.
לפי הדיווח, מקורבים סיפרו כי אבנר "החליט לקחת פסק זמן", ועזב את הדירה המשותפת לטובת דירה חדשה ששכר. ההודעה על ביטול האירוע מגיעה אחרי חינה מפוארת, כוונות מחאה סביב החתונה וביקורת ציבורית על קיום חגיגות בעיתוי רגיש.
אתמול (שני) התפרסם על ידי מיקי לוין ב"TMI" כי במהלך השבועות האחרונים באזור רחוב העצמוני בקרית אונו, שנחשב לאחד היוקרתיים והסגורים, שתושבים מספרים כי עוברות שמועות שאבנר רכש או מתכוון לרכוש וילה בשווי 17 מיליון שקל. עוד נודע בדיווח כי לכאורה אבנר משתמש בכינוי "אבי סגל" כמי שמתעניין או רכש את העסקה.
עוד נבדק בדיווח מול רשות המיסים ונודע כי טרם נרשמה עסקה כזו, עם זאת גורמים בתחום הנדל"ן טוענים כי לוקח זמן עד שרכישה כזו מתועדת ברשות. אבנר נתניהו עצמו התייחס לידיעה, והשיב ל"TMI" כי "אני צעיר, מה לי ולקריית אונו?".
אך הסערה לא מסתיימת כאן. הבוקר שוב דיווחה מיקי לוין ב"TMI" על ההתפתחויות בקבוצות הפייסבוק של תושבי העיר קרית אונו, חלק מהגולשים כתבו: "שלא נדבר על הריח כל פעם שהמשפחיה החרא שלו באה לבקר..", "ואני חשבתי שהסירחון זה מהשריפות", "שילך לעזעזאל, "למה דווקא בקרית אונו?", "מאיפה הכסף?".
אך חלק מתגובות הגולשים היו חיוביות, והזמינו את נתניהו להצטרף לעיר: "חמוד, ברוכים הבאים", "נקבל אותו בברכה", "לא מובן מה הבעיה, זכותו לגור בכל מקום בארץ וזה לא משנה בכלל אם הוא דמות ציבורית שיהיה לו בשעה טובה, אמן", ועוד.
עוד ב-
כזכור, לאחרונה אבנר נתניהו הצטרף לקרן ההון סיכון Group 11, בראשות דובי פרנסס ודבון מוריס, וממלא בה תפקיד Senior Associate במסגרת פעילותה של The Umbrella Corporation – זרוע השקעות הדגל של הקבוצה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.דר 10/2025/30הגב לתגובה זו1 0מאיפה הכסף מפישר שלא עשה כלום.זה המזוודות והתיקים של הכביסה ???????????????סגור
-
3.רח העצמוני ? אין כזה בק אונו (ל"ת)עמנואל מ 10/2025/30הגב לתגובה זו1 0סגור
-
2.קניתי דירה במאדיםZB 10/2025/30הגב לתגובה זו1 0לא נרשמה על שמי כי לא פתחו טאבוסגור
-
1.הכסף מתביעות הדיבה על כתבות מעין אלו. (ל"ת)רואה החשבון 10/2025/29הגב לתגובה זו5 1סגור



