נדל"ן ותשתיות
מלון חדש נפתח בישראל: זו העיר שתרוויח בגדול מה-13.3
ג'ייקוב מודיעין פותח את שעריו לקהל הרחב ב- 13 למרץ וביום שני, 10.3, בשעה 10:30 יתקיים מפגש עיתונאים במלון, בו ייערך לראשון סיור לפני הפתיחה הרשמית
.jpg)
קבוצת עזריאלי תשכיר לרשת מלונות ג'ייקוב (Jacob) את כל שטחי המלון במרכז עזריאלי במודיעין. ג'ייקוב תפעיל ותנהל את המלון תחת המותג שלה, שייפתח רשמית כבר ב-13.3 הוא יהיה למלון הראשון בעיר מודיעין.
ג'ייקוב מודיעין פותח את שעריו לקהל הרחב ב- 13 למרץ וביום שני, 10.3, בשעה 10:30 יתקיים מפגש עיתונאים במלון, בו ייערך לראשון סיור כדי שניתן יהיה לראות אותו מקרוב - את החדרים, את מתקני האירוח השונים ואת התאמתו לקהלי יעד שונים.
כזכור, רשת ג'ייקוב הינה רשת מלונות בצמיחה וכוללת כ-10 בתי מלון בפיתוח ובפריסה ארצית. שטחו של המלון במודיעין עומד על כ-5200 מ"ר, והוא כולל 85 חדרים וסוויטות בגדלים שונים, ספא רחב ידיים, בר-מסעדה, מרפסת גדולה לאירועים, אולם עסקים, חדרי ישיבות ובית כנסת. המלון יציע לאורחיו קונספט קולינרי ייחודי
המלון, בעיצוב אדריכלי מתקדם וחדשני, תוכנן ובוצע על פי תקני הבנייה הירוקה (LEED GOLD V4) הבינלאומיים. עיצוב הפנים הופקד בידי משרד דיוויד לוונטל, אשר העניק לו חוויית אירוח ייחודית ויוקרתית. מגג המלון מתנשאים שני מגדלים עם נוף פתוח לפארק ענבה: אחד מיועד למגורים והשני למשרדים. המבנה כולו עטוף בגריד אלומיניום ייחודי שיוצר שפה עיצובית אחידה ומשלב אלמנטים אדריכליים חדשניים.
עוד ב-
דנה עזריאלי, יו"ר קבוצת עזריאלי: "אנו שמחים על שיתוף הפעולה עם רשת מלונות ג׳ייקוב והובלת המהלך להקמת המלון הראשון במודיעין. קבוצת עזריאלי זיהתה את הפוטנציאל הטמון בעיר כבר לפני כשני עשורים, עם רכישת הקרקע עליה בנוי היום מרכז עזריאלי ומאז העמקנו את השקעתנו בעיר, עם רכישת המגרש הסמוך לו - עליו צפוי לקום בין היתר מרכז רפואי חדשני ופורץ דרך בשיתוף עם קופ"ח 'כללית'. אנו גאים להכניס לעיר תעשיות חדשות ומלהיבות שיתרמו לחיזוק הכלכלה המקומית ויפתחו מקומות עבודה חדשים”
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה