יח"צ
חמישה תקציבי יח"צ חדשים: תוספות ל'בר-דעה', ל'רוז רוה' ול'דאדי דלאל'
'בר-דעה' קיבל את תקציב חברת פתיה, שמתמחה במוצרים לענף החשמל. משרדיהם של רוז רוה ושל דאדי דלאל וארקדי דייץ' התחדשו בתקציבי אופנה
משרד בר-דעה שבבעלות יועץ התקשורת קובי ברדה קיבל לידיו תקציב חדש. התיק שייך לחברת פתיה, שמנוהלת כבר 20 שנה על ידי עופר פתיה. בחברה למעלה מ-70 עובדים והיא עוסקת בייצור מוצרים אלקטרו מכאנים לענף החשמל וביבוא שלהם. באחרונה זכתה החברה בזכיינות השיווק של חברת \'מאסטר,איטליה\' לשיווק בלעדי של מותגים צבעוניים.
משרדדם של דאדי דלאל וארקדי דייץ\' התחדש השבוע ב-2 תקציבי אופנה. התקציב הראשון מגיע מהרשת ההולנדית-בינלאומית New Zealand Auckland שמשווקת אופנת גברים. עד כה שווקו פריטי המותג בכ-50 נקודות מכירה ברחבי הארץ וכעת הרשת מכוונת לפתיחתם של כמה סניפי קונספט. התקציב ה-2 שהתקבל במשרד שייך לרשת \'JEANS54\', שנפתחה לפני כחצי שנה ושמציעה פרטי לבוש ממותגים כמו דיזל, אדידס ופול אנד שארק.
\'רוז רוה\' קיבל אף הוא 2 תקציבים חדשים - של מותג התכשיטים \'טולדו\' ושל רשת האופנה \'רעומה\'. \'טולדו\', שהוקם לפני כ-15 שנה, מציע פריטים מזהב בשילוב אבנים יקרות. בימים אלה נפתחת חנות הדגל של המותג ברמת השרון. \'רעומה\', רשת לאופנת נשים, קיימת זה 23 שנים ומתמחה בעיצוב פריטים מחמיאים לנשים במידות בינוניות 40-52. לקטלוג האחרון שהוציאה הצטלמה הבעלים בעצמה, מתוך אמירה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.מאיפה צץ הדאדי דלאל הזה לאחרונה? (ל"ת)גילי 06/2012/10הגב לתגובה זו0 0סגור
-
דאדי וארקדי תותחים יחצנים מקצועיים ומובילים (ל"ת)לידיעתך! 06/2012/15הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.איזו אמירה?רעומה 06/2012/08הגב לתגובה זו0 0בחיי הפכתם לטמפלט מגוחךסגור
-
1.(ל"ת)ברדה התותח!!!! 06/2012/07הגב לתגובה זו0 0סגור


