תקשורת ומדיה

ערוץ 14 בצעד חריג: מסרב לשדר קמפיין למען המילואימניקים

סכסוך חריף התגלע בין העירייה לערוץ סביב סרטון הצדעה למילואימניקים. בערוץ דרשו להסיר סצנה שצולמה בחוף הים בטענה שאינה מכבדת את הערכים שלהם, אך בעירייה סירבו להיכנע לדרישת הצנזורה

מערכת ice | 
עכשיו 14 (צילום מסך ערוץ 14)
סכסוך סביב תכני פרסום התגלע לאחרונה בין עיריית תל אביב יפו לבין ערוץ 14. העירייה, שיצאה בקמפיין הצדעה והוקרה לתושבי העיר המשרתים במילואים, ביקשה לשדר סרטון ייעודי בערוצי הטלוויזיה המרכזיים, אך נתקלה בדרישת צנזורה מצד הערוץ, שסירב להעלות את הקמפיין המדובר.
הסרטון מציג סיטואציות יומיומיות של מילואימניקים בעיר, כאשר אחת הסצנות צולמה בחוף הים ובה מופיעה צעירה הלבושה במכנס קצר וגופייה לצד גברים בבגדי ים. בערוץ 14 הבהירו לעירייה כי לא יוכלו לשדר את הקטע כפי שהוא, ודרשו להסיר את הסצנה המדוברת כתנאי לשידור הקמפיין.
על פי הפרסום היום (שלישי) ב-N12, בעיריית תל אביב סירבו לדרישת הצנזורה והחליטו שלא לוותר על הקטע המדובר, מה שהוביל לכך שהקמפיין לא שודר בערוץ. בעירייה בחרו להשאיר את הסרטון במתכונתו המקורית המייצגת, לדבריהם, את הווי החיים בעיר.
מערוץ 14 נמסר בתגובה: "מבחינת עיריית תל אביב, חיילים מסורתים ודתיים טובים כדי להיפצע וליפול בקרב, אך לא מספיק טובים כדי להתאים עבורם פרסומת שתכבד את הערכים שלהם".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה