תקשורת ומדיה
ינון מגל חושף בשיחה סגורה: "התביעות עולות לי המון כספים"
מגיש ערוץ 14 התייחס בשיח פתוח למאבקים המשפטיים המלווים אותו בשנים האחרונות, והבהיר כי הוא אינו נרתע מההשלכות אך חשף את המחיר האישי. כל הפרטים מהמפגש הסגור
בשיח וידיאו מיוחד ופתוח שקיים ינון מגל עם מנויי "14 פלוס", התייחס המגיש הבולט של ערוץ 14 לשורת נושאים אישיים ופוליטיים הניצבים במוקד סדר היום. מגל, שבחר לקיים את המפגש הדיגיטלי עם הגולשים המשלמים של המדור הנפרד באתר, לא התחמק משאלות קשות בנוגע למאבקים המשפטיים המלווים אותו בשנים האחרונות. כשנשאל על גל התביעות נגדו, הבהיר מגל כי הוא אינו נרתע מההשלכות. "הם לא מלחיצים אותי אני לא מפחד מהם", הצהיר המגיש והוסיף פירוט על אופן ההתמודדות הכלכלית עם ההליכים: "חלק מהתביעות ערוץ 14 מגבה אותי וחלק מהתביעות אני מתמודד לבד וזה עולה לי המון כספים".
סוגיה נוספת שעלתה בשיחה היא מערכת היחסים המורכבת שלו עם הקולגות מהצד השני של המתרס הפוליטי. בתגובה לשאלה האם העימותים הקולניים שלו עם בן כספית בתוכניתם המשותפת ברדיו הם הצגה מתוכננת, שלל מגל את האפשרות מכל וכל. "אנחנו לא עושים משחק. הוא מייצג ציבור ואני מייצג ציבור עולים לזירה יאללה בואו מכות. לא מבויים", הבהיר. בנוגע לעיתונאי גיא מרוז, הציג מגל עמדה מרוככת יותר וציין: "אני מחבב אותו אני לא חבר שלו. לפעמים אנחנו מדברים".
עוד ב-
בפן הפוליטי-לאומי, מגל שיתף את הגולשים בחזון שלו למערכת הבחירות הבאה. לשיטתו, המיקוד של הציבור ושל המערכת הפוליטית חייב להשתנות באופן מהותי. "אני הולך להכנס לאירוע של לייהד את הנגב והגליל. על זה צריכות להיות הבחירות", קבע בנחרצות. במהלך השידור, שבו נראה רקע שונה מהרגיל, בחר מגל להתנצל בפני הצופים על הנראות הוויזואלית והסביר כי הדבר נובע משינויים אישיים בחייו, שכן הוא עבר לאחרונה בית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



