תקשורת ומדיה
שקמה ברסלר מתפוצצת: "הוא מסוכן לביטחון המדינה"
פעילת המחאה הידועה, גיבתה את עו"ד שתקף את הקולות הקוראים להמתין עם הטיפול בשר לביטחון לאומי עד לסיום המלחמה: "דברים מסוכנים נשארים מסוכנים"
פעילת המחאה שקמה ברסלר, המוכרת כאחת המארגנות המובילות של מחאות השמאל ברחבי המדינה, ממשיכה בקו הבלתי מתפשר שלה. ברסלר, שידועה בנחרצות שבה היא מביעה את דעתה בכל זירה - בין אם בהפגנות, בעימותים חזיתיים מול פעילי ימין, בהרצאות שהיא מובילה או ברשתות החברתיות - מתייצבת כעת לצד ביקורת חריפה שעלתה ברשת.
הפעם, פעילת המחאה הידועה הגיבה לציוץ של עורך הדין עידן דרור, שיצא נגד הטענות לפיהן יש להמתין עם הצעדים נגד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, על אף עמדתה של היועצת המשפטית לממשלה.
בציוץ המקורי כתב עו"ד דרור: "אלוהים אדירים אני לא מצליח להבין את הטיעון האווילי ״אני מסכים עם היועמ״שית שבן גביר מסוכן לביטחון המדינה אבל חכו שתיגמר המלחמה״. ברצינות, מה אתם מצפים שהוא יעשה בקבינט בזמן הזה?".
עוד ב-
ברסלר לא יכלה להישאר אדישה לדברים, מיהרה לשתף את דעתה ולהדהד את המסר, וכתבה בתגובה לפוסט: "מדויק. הוא מסוכן לבטחון המדינה. ודברים מסוכנים לבטחון נשארים מסוכנים לבטחון גם בזמן מלחמה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.מסוכן תכנסי למקלטזקה 03/2026/05הגב לתגובה זו0 0נחמה את לא מסוכנת את חולה במחלת השנאהסגור
-
2.דמות הקיבעוןאני 03/2026/05הגב לתגובה זו0 0זאת דמותה של "אקדמיה מקובעת, שמנעה במשך דורות התקדמות בתחומים מסוימים, סוג של "כדור הארץ שטח". אדם שזוכה לתואר "פרופסור" נגוע בקיבען מחשבתי מבוסס על דעות קדומות שמקורן באמונה משיחית. ז'אן ד'ארק דה לה שמאטע, עם קהל של מאמינים שוטים.סגור
-
1.איך הוא מסוכן וברסלר לא???היא 03/2026/05הגב לתגובה זו0 0היא וחבריה מהשבכ צריכים להיות בכלאסגור



