תקשורת ומדיה
אייל ברקוביץ' תוקף את עמית סגל: "חוצפן גדול"
"הוא בא וקורא לו סרבן, לאחד שמאות ימים הלך ונלחם אחרי שסבתו נרצחה", אמר אייל ברקוביץ'
אמש (שני) עמית סגל כינה את פעיל המחאה, עמרי רונן שהצטרף למפלגת "הדמוקרטים" כ"ממובילי הסרבנים", דבר שעורר סערה גדולה מאוד.
הבוקר (שלישי) סגל פרסם הודעת הבהרה בחשבון ה-X שלו: "המציאות לא מתיישרת עם משרדי היח"צ של אחים לנשק. עד שבעה באוקטובר הם היו עסוקים בלהסביר כמה הם רציניים בסרבנותם, ומשמונה באוקטובר - כמה הכל היה היפותטי ותיאורטי. עד שבעה באוקטובר נזפו בנתניהו ובכלי התקשורת שהם מסתירים את היקף הפגיעה במערך המילואים ומשמונה באוקטובר גלגלו עיניים בטענה שלא היה שום נזק".
"עד שבעה באוקטובר קראו בפאתוס צווחני שמות של יחידות סרבנים והשמיצו את ישראל בעולם ומשמונה באוקטובר מסתתרים מאחורי ימי המילואים שחלקם עשו, כאילו רק אחים לנשק קפצו פה לקרבץ יש דרך אחת להניח את האירוע הנורא הזו מאחורינו, והיא להודיע כמו שכבר עשו כמה צדיקים בסדום כמו רועי קונקול ואיתי בן חורין: שסרבנות (או 'הפסקת התנדבות' או 'קוטג׳ תשעה אחוז״, המיתוג לא משנה) לא תשמש עוד לעולם נשק לגיטימי להכריע מאבק פוליטי".
עוד ב-
איש התקשורת מהערוץ המתחרה, אייל ברקוביץ' בתכנית הרדיו ב-103FM לדבריו של סגל: "איך עמית סגל, לטעמי חוצפן גדול, הוא יושב באולפן הממוזג עם העניבה, והוא בא וקורא לו סרבן, לאחד שמאות ימים הלך ונלחם אחרי שסבתו נרצחה". עוד הוסיף: "אבל מצד שני, המשתמטים החרדים לא רוצים לבוא לצבא והוא מצביע למפלגות שלהם".
שותפו לתכנית, אראל סג"ל לא הסכים עם דבריו: "מה הקשר? איזה משתמטים? למה עמית סגל מבציע למפלגה חרדית?" ופנה לברקוביץ': "אצלכם זה הערבים, הם גם לא עושים צבא".
שותפו לתכנית, אראל סג"ל לא הסכים עם דבריו: "מה הקשר? איזה משתמטים? למה עמית סגל מבציע למפלגה חרדית?" ופנה לברקוביץ': "אצלכם זה הערבים, הם גם לא עושים צבא".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.ברקו יש מצב שגם אתה מעורב עם אפשטיין .............. (ל"ת)ביביסט 02/2026/17הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אייל!!!eliya 02/2026/17הגב לתגובה זו0 0די !!תעוף לנו מהעיניים !!נמאסת!!סגור
.jpeg)


