תקשורת ומדיה
גיא מרוז נפרד בגיל 64: "הלכו ממני ולא יחזרו"
העיתונאי הוותיק סיפר בהתרגשות כי הצליח להשיל ממשקלו 14 ק"ג, זאת במסגרת דיאטה קפדנית שהוא מקיים בימים האחרונים: "נשארו עוד 9 קילוגרמים וגם אותם אנחנו ננצח"
העיתונאי והתסריטאי גיא מרוז (64), המשמש בימים אלו כחבר פאנל בתוכנית האקטואליה "הפטריוטים" של ערוץ 14, מרבה לשתף את קהל העוקבים שלו ברשתות החברתיות בחייו האישיים. בסרטון חדש שפרסם היום באינסטגרם, העיתונאי הוותיק סיפר בהתרגשות על התפתחות נוספת בדיאטה הקפדנית שהוא מקיים בימים אלו.
"אני נרגש, שמח ואחוז אש להבה לבשר לכם כי 14 ק"ג הלכו ממני ולא יחזרו", הכריז מרוז. בהמשך דבריו, הוא סיפר בהומור רב על ההישג שרשם ואמר: "למען הדיוק, 14 ק"ג יימח שמם וזכרם, שיקברו בקבר של היטלר. חבורת אנטישמים, אם הם יתקרבו אליי עוד פעם אחת אני אעשה להם מה שעשינו להם אז. עוד 9 קילוגרמים נשארו וגם אותם אנחנו ננצח".
שמו של גיא מרוז עלה לאחרונה לכותרות בעקבות סרטון שהעלה לרשת החברתית הפופולרית, בו הוא שיבח את השחקנית רבקה מיכאלי בטענה כי היא לא מחרימה את מחנה הימין ואף מגלה אמפתיה כלפי המצוקה של המגזר הערבי בישראל.
"רבקה מיכאלי שוב הוכיחה השבוע כמה היא אישה גדולה וכמה היא ליברלית. היא הייתה הנואמת המרכזית בהפגנת הענק לתמיכה במה שקורה בחברה הערבית שהתקיימה השבוע בכיכר הבימה. זה לא פשוט לעשות צעד כזה לאישה שמופיעה בהבימה ובקאמרי ואנחנו מכירים את הקולות ומה עושים לאנשים שמעזים להביע את עמדתם הפוליטית. לכן היא גדולה מהחיים בעיניי", אמר מרוז.
עוד ב-
בהמשך דבריו, העיתונאי שיתף בסיפור מעניין על רבקה מיכאלי: "האישה הזו גם לפני קצת פחות משנה, חודש אחרי שאני הגעתי ל'פטריוטים', הייתי כולי פחדים ממה יעשו לי במחנה שלי, היא באה לערוץ 14 והתראיינה שם בתוכנית אחרת כי גם אותם היא לא מחרימה. זוהי ליברליות, לא להחרים לא את זה ולעזור לאלה. ככה צריך להתנהג ולא לשבת בבית ולהגיד; 'לא, אסור לשתף פעולה. אסור לנרמל את המשוגעים'. לא, אסור לשבת בבית ולנרמל ולהתקרבן. זה מה שאסור, זה מטומטם. צריך לבוא ולהגיד בכל מקום שאפשר מה שאתה חושב, אחרת הסוף יהיה לא טוב".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.ערוץ 14 עושה לו טוב. (ל"ת)יובל 02/2026/09הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.בהצלחה, גיא (ל"ת)בהצלחה, גיא 02/2026/09הגב לתגובה זו1 0סגור



