תקשורת ומדיה
סגן השר בחשיפה מפתיעה: "אני במינוס בבנק"
סגן השר אלמוג כהן סיפר בפודקאסט של ברק סרי ויהודה שלזינגר כי מאז שהפך לחבר כנסת הוא חי בשכירות ועם מינוס של 5,000 שקלים בבנק
סגן השר אלמוג כהן התראיין בפודקאסט של יהודה שלזינגר וברק סרי וסיפר על כך שמצבו הכלכלי היתדרדרר מאז שנכנס לכנסת. לדבריו: "אז נהניתי, טסתי, חייתי את החלום. היום אני חי בשכירות ועם מינוס 5,000 שקלים בבנק". שלזינגר ניסה להבין איך מגיעים למינוס, וכהן השיב כי ההוצאות על הילדים הן כבדות.
כהן התייחס גם בפודקאסט להתמודדות שלו עם אירועי ה-7 באוקטובר, לאחר שהשתתף בקרבות באופקים. על כך אמר כהן: "ראיתי עשרות גופות. אחד מהם היה ניצול שואה שביצעו בו וידוא הריגה, הוא שכב על המדרגות, היד שלו פשוטה, ודם נוזל על המספר שעל הזרוע שלו. ראיתי גם ילדה שירו לה בראש. מראות קשים מאוד".
עוד ב-
כהן הוסיף: "הייתי אצל פסיכולוג ואני חוזר לסיבוב נוסף. אני סובל מקשיים בשינה ובהתנהלות היומיות. צליל שנשמע כמו ירי דורך אותי, צעקות של ילדים מקפיצות אותי. זה מחזיר אותי לזירה. הדופק מתחיל לעלות, הנשימה הופכת מהירה, השמיעה חדה ואתה מחפש את הגירוי. הקאתי המון בטיפול הזה, זה היה מנגנון ההגנה שלי, חשוב לדבר על זה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לאלמוג כהן עזור להםא.ש 01/2026/22הגב לתגובה זו0 0אתה בפוסט טרואמה יופי. קח עלעצמך לעזור לנפגעים ועזוב טיפול בנושאים שאיך מבין בהם. לפחות תצדיק את משכורתךסגור



