תקשורת ומדיה

כתבת חדשות 12 מתפוצצת על המשטרה: "זה מטורלל, מפחיד ממש"

כתבת הרווחה של חדשות 12 מיכל פעילן המרבה לבקר את פעילות המשטרה, התעצבנה על משטרת ישראל ותקפה אותה על כך שלא שלחה נציגים לדיון בכנסת ישראל בנושא אלימות נגד נשים: "אנשים לא מבינים כמה זה מטורלל"
דסק תקשורת |  2
מיכל פעילן (צילום ויקיפדיה/ שרון גבאי)
כתבת הרווחה של חדשות 12 מיכל פעילן העבירה ביקורת על כך שהמשטרה לא שלחה אפילו נציג אחד לדיון בנושא אלימות נגד נשים בכנסת ישראל: "אפילו בתקופת הקורונה היו עולים בזום".
מיכל פעילן כתבה בחשבון שלה ברשת X: "לאורך כל שנותיי ככתבת, בכל דיון שנכחתי בו בכנסת בנושא אלימות כלפי נשים, לא קרה דבר כזה שלא היו נציגים של המשטרה, אפילו בתקופת הקורונה, היו עולים בזום. אני לא חושבת שאנשים בכלל מבינים כמה זה מטורלל שהמשטרה פשוט לא מגיעה לדיונים בנוגע לביטחון חיי האזרחים, כי בן גביר החליט. הועדות בכנסת הן אחד הכלים הכי חשובים בדמוקרטיה לקדם מדיניות וחקיקה להגן עלינו האזרחים. הניסיון להפוך אותן ללא רלוונטיות הוא מפחיד ממש".
כזכור, בשבוע שעבר זעמה פעילן על קטע מתכנית הפטריוטים בערוץ 14 בו היללו חברי הפאנל את הישגיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו במהלך המלחמה וטענה שזה שכתוב ההיסטוריה ואף לא הבינה כיצד הציבור לא יוצא נגד זה: "בצד השני עובדים מאוד קשה על שכתוב ההיסטוריה. מטורף שהציבור שותק"
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    שוב ההופרעת הזאת? היא וסרי האפס זוג מנצח. (ל"ת)
    רחל רוטנר 11/2025/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    ישראל
    דוד 11/2025/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גם היועמשית לא מגיעה לוועדות.
    סגור