בארץ
הערכה אופטימית: הירי מאיראן יפחת משמעותית - כבר בתוך יומיים
חיל האוויר צד את משגרי הטילים בעומק איראן, מה שמוביל להערכה כי צמצום המטחים צפוי כבר בימים הקרובים. ומתי תסתיים המלחמה?
צה"ל מעריך כי הירי לעבר ישראל מאיראן יפחת בצורה משמעותית בתוך יומיים-שלושה, בעקבות פעולות צייד המשגרים והטילים. בחיל האוויר סבורים כי אם תינתן להם תקופה של כשבועיים, ניתן יהיה להגיע למקסימום הפגיעות במערכי האש האיראניים ולהשיג את כל המטרות העיקריות. כך פרסם הערב יוסי יהושע ב-ynet.
במהלך המבצע תקף צה"ל עשרות מפקדות איראניות, מרכזי שליטה וסמלי כוח, במטרה לשבש את יכולת ניהול הלחימה וליצור מסר ברור על חולשת המשטר. כמו כן, התבצעו תקיפות לאורך הגבול עם עיראק, במטרה לערער את השליטה האיראנית ולאפשר חופש פעולה לארגוני אופוזיציה באזור.
ומי ששואל את עצמו מתי תיגמר המלחמה ונוכל להירגע מהאזעקות, אז הערב (שני) אמר נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, כי המלחמה עם איראן צפויה להימשך ארבעה עד חמישה שבועות, אך וושינגטון מוכנה להאריך את המבצע במידת הצורך. לדבריו, ההערכות הראשוניות הושגו מהר מהצפוי, והיכולת להמשיך קיימת גם מעבר לכך.
עוד ב-
אגב, באתר פולימרקט צופים רוב המהמרים דווקא מלחמה ארוכה יותר מהצפוי, וההימורים נוטים לכיוון סוף חודש אפריל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



