משפט

אייל גולן מסתבך: ייחקר באזהרה במשטרה בחשד לעבירות מין

הזמר זומן לחקירה בשבוע הבא במסגרת השלמות חקירה בפרשות עבר, כאשר במשטרה ובפרקליטות בוחנים טענות על מעשה מגונה מלפני 9 שנים ועל התנהלות נוספת שנבדקת במקביל
מערכת ice | 
אייל גולן (צילום יוטיוב/ ערוץ 24)
אייל גולן זומן לחקירה באזהרה שתיערך בשבוע הבא, במסגרת השלמות חקירה בפרשות עבר, ובהתאם להנחיית הפרקליטות למשטרת ישראל. החקירה צפויה להתבצע ביחידת ההונאה של מחוז מרכז. כך פורסם בחדשות 12.
על פי הודעת המשטרה, כלל פעולות החקירה מבוצעות וימשיכו להתבצע בהתאם להנחיות הגורמים המשפטיים, במקצועיות וביסודיות, כאשר בשלב זה לא ניתן לפרט מעבר לכך.
החקירה מתמקדת בטענה של מתלוננת, שלפיה במהלך מפגש עסקי בין השניים ביצע בה גולן מעשה מגונה לפני 9 שנים. אף שעל המקרה חלה התיישנות, הוחלט לבחון מחדש את התיק, אשר נסגר בעבר בשל היעדר ראיות מספיקות.
במקביל, נבחנת מחדש גם פרשת "משחקי חברה", שבמסגרתה הוגש ערר על סגירת תיק קודם. המתלוננת בפרשה זו טענה כי נפגעה, והגורמים הרלוונטיים בוחנים את הערר לצד החקירה הנוכחית. מנגד, גולן הגיש תלונה נגד המתלוננת.
בנוסף, נבדקת תלונה נוספת שנמסרה בחודש דצמבר, שלפיה במהלך קשר עסקי בין המתלוננת לגולן התרחש מפגש שבמהלכו, לטענתה, בוצעה עבירת מין בניגוד לרצונה. המתלוננת מסרה את גרסתה בפני החוקרים.
עוד טענה המתלוננת לאירוע נוסף שהתרחש באילת, שבו לדבריה הוזמנה למפגש בבית מלון, שם לטענתה הוכנס חומר למשקה שלה והיא הותקפה מינית על ידי אחד ממקורבי הזמר, זאת למרות שהביעה התנגדות מפורשת. לדבריה, קיימים עדים לאירוע.
גולן עצמו התייחס לפרשה בפוסט שפרסם, שבו כתב כי הוא עומד בפני ניסיון סחיטה ואיומים, והדגיש כי לטענתו לא עבר עבירה. אתמול פורסם כי אייל גולן אף הגיש תלונה רשמית במשטרת ישראל כנגד חוקר פרטי, בטענה לסחיטה באיומים והגשת תלונה שקרית. 
תחילת האירועים בחודש דצמבר האחרון, כאשר אישה ממרכז הארץ הגישה תלונה נגד גולן ומקורביו בטענה לעבירות מין שבוצעו לכאורה לפני כ-9 שנים ובאירועים נוספים באילת ובטבריה.
עו"ד טל גבאי, המייצג את הזמר, מסר הערב כי בידיהם הוכחות חד-משמעיות לכך שהתלונה נגד גולן נולדה כחלק מניסיון סחיטה כספי: ״מדובר באחת מפרשיות הסחיטה הגדולות בתולדות המדינה. בחודשים האחרונים גובשו ראיות ברזל לסחיטה חמורה ולתלונת שווא. העברנו את כל החומר למשטרת ישראל. אייל גולן קורא למשטרת ישראל ולפרקליטות המדינה לחקור את אירוע הסחיטה החמור הזה ולזמן את כל הנוגעים בדבר לחקירה ומובן מאליו, שגם הוא עצמו יגיע להשמיע הדברים באוזני החוקרים״.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה