משפט
בן 30 נתפס עם יותר מ-430 שקיות מריחואנה: צפו בתיעוד החריג
שוטרי תחנת חדרה ממשיכים להיאבק בתופעת הסחר בסמים, כאשר לאחרונה הודיעו על תפיסה חריגה סמוך לצומת פורדיס שהפתיעה גם אותם
שוטרי תחנת חדרה במחוז חוף ביצעו תפיסה משמעותית כחלק מהמאבק הנחוש של משטרת ישראל נגד סחר והפצת סמים. במהלך פעילות מבצעית וממוקדת נגד חשוד מרכזי המקושר, לפי החשד, לארגון פשיעה מוכר, תפסו השוטרים רכב ובו יותר מ-430 אריזות של חומר החשוד כסם מסוג מריחואנה, במשקל כולל של כ-8 קילוגרמים.
הפעולה בוצעה בתום מעקב סמוי וממושך, עד שלכדו הבלשים את החשוד, תושב אור עקיבא בן 30, סמוך לצומת פורדיס. במהלך חיפוש ברכבו, נתגלו האריזות כשהן מוכנות, על פי החשד, לחלוקה והפצה.
בסרטון: 430 אריזות הסמים שנתפסו. קרדיט: דוברות המשטרה
בסרטון: 430 אריזות הסמים שנתפסו. קרדיט: דוברות המשטרה
החשוד נעצר ונלקח לחקירה בתחנת חדרה. במשטרה ציינו כי מדובר במאמץ מתמשך ונחוש נגד פעילות עבריינית המאיימת על ביטחון הציבור, ובכוונתם לבקש מבית המשפט להאריך את מעצרו.
עוד ב-
בנוסף לכך, פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע, כנגד שלושה תושבי הנגב לאחר שהבריחות לרצועת עזה סמים וסיגריות באמצעות רחפנים. על פי כתב האישום הנאשמים נהגו להשאיר חלק מהרחפנים בשטח הרצועה, דבר שמהווה עבירה ביטחונית חמורה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



