בעולם
לראשונה במלחמה: איראן מתקיפה את קפריסין ישירות
דיווח של שר ההגנה הבריטי מבשר כי קפריסין הותקפה על ידי איראן. שר ההגנה ג'ון הילי: "ירי חסר הבחנה"
במסגרת המטחים הכבדים של איראן לעבר ישראל החל מהבוקר (ראשון), שני טילים נורו על שכנתה של ישראל, קפריסין. שר ההגנה הבריטי ג'ון הילי חשף כי באזור נמצאים שני בסיסים צבאיים השייכים לבריטניה, אולם הוא הוסיף כי הטילים לא כוונו ישירות על הבסיס.
למעשה, הילי דיווח על המקרה כדי להדגיש את הירי חסר ההבחנה של הצבא האיראני. הילי הוסיף כי במהלך התקיפות של ישראל וארצות הברית בבירת איראן, בחריין, 300 אנשי צבא בריטיים היו קרובים למטרות. "חלקם היו בכמה מאות מטרים של פגיעת הטילים", הוא חשף.
כמו כן, הילי חזר על קריאותיו של ראש הממשלה הבריטי קיר סטארמר להפסיק את מתקפות הטילים ו"לסגת מהתקפות חסרות הבחנה באזור".
מבצע "שאגת הארי" כאמור נפתח אתמול בתקיפה משולבת של ארצות הברית וישראל באתרים אסטרטגיים למשטר האייתוללות האיראני.
עוד ב-
אחד ממטרות התקיפה המרכזיות - מנהיג הדת העליון עלי ח'מינאי - חוסל במהלך ירי פצצות מסיבי של למעלה מ-30 פצצות על מתחם הארמון שלו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



