השוק
אייל רביד ואורי מקס ראש בראש: הקרב הגדול על 600 מיליון שקל
רשת המשלוחים המהירים וולט מרקט עומדת למכירה והתחרות בשיאה. לצד רשתות השיווק, גם קרנות השקעה ודמויות מוכרות במשק הישראלי נכנסו למרוץ. מי יזכה בתשתית הלוגיסטית ואיך זה ישפיע על מחירי המשלוחים שלכם?
הקרב על עתיד המשלוחים המהירים בישראל עולה שלב. רגע אחרי שהממונה על התחרות אילצה את "וולט" למכור את פעילות המרקט שלה בשל חשש ממונופול, רשימת המתעניינים חושפת שהשוק רותח – וזה כבר מזמן לא רק סיפור של סופרמרקטים.
לצד רשת "ויקטורי" של אייל רביד, עומדים בתור שחקנים מפתיעים: ענקית האנרגיה "פז", קרנות השקעה (אייפקס, לאומי פרטנרס) ואפילו אורי מקס, האיש שמאחורי אימפריית "מקס סטוק". כולם לוטשים עיניים למכונה משומנת שמגלגלת כ-600 מיליון שקל בשנה וכוללת 33 "חנויות רפאים" במיקומי מפתח.
מה צפוי לקרות ביום שאחרי? הרוכש המאושר יקבל עסק פעיל עם תשתית לוגיסטית רחבה, אך עם תנאי אחד מרכזי: המותג "וולט" ייעלם מהמדפים. הבעלים החדשים יצטרכו להמציא שם חדש, ויוכלו לראשונה להציע את מוצריהם גם באפליקציות מתחרות כמו "תן ביס".
עוד ב-
בנק ההשקעות גולדמן סאקס כבר החל בסבב פגישות, כשהדד-ליין הסופי למכירה נקבע ל-2027. עבורנו, הצרכנים, השאלה הגדולה היא האם כניסת בעלים חדשים תצליח לנער את השוק ולהוריד את מחירי הקניות המיידיות שכולנו התרגלו להזמין בלחיצת כפתור.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



