השוק

מניית לולומון בצניחה: הבעיה המביכה נחשפת

לולולמון עצרה זמנית את מכירות קולקציית האימון החדשה שלה בעקבות תלונות ברשתות החברתיות. המשקיעים הגיבו בהתאם
מערכת ice | 
לולו למון (צילום shutterstock)
יצרנית בגדי הספורט, לולומון עצרה את המכירות המקוונות של קו אימונים חדש בשם 'Get Low' בעקבות תלונות של משתמשים ברשתות החברתיות. לפי דיווח ברויטרס, משתמשים ברשת החברתית רדיט (Reddit) התלוננו כי המכנסיים הופכים לשקופים בזמן התכופפות או בזמן ביצוע סקוואטים.
בינתיים, המשקיעים הגיבו בהתאם ומניית החברה צנחה בוול סטריט. דייוויד שוורץ, אנליסט ב-Morningstar, טען כי "נראה כי החברה סובלת מבעיות בפיתוח מוצרים כבר זמן מה. זה משהו שהמנכ"ל החדש יצטרך לטפל בו". 
דובר החברה מסר כי "הקולקציה נותרה זמינה בחנויות שלנו בצפון אמריקה, אך עצרנו זמנית את המכירות המקוונות בשוק זה כדי להבין טוב יותר משוב ראשוני מהלקוחות ולסייע בהסברה על המוצר". 
בשנת 2024, נאלצה לולולמון להתמודד עם בעיה נוספת באיכות מוצריה, כאשר היא משכה את טייץ ה-"Breezethrough" מהחנויות ומהאתר שלה בתוך שבועות ספורים מההשקה, לאחר שלקוחות התלוננו על הגזרה, הבד והתפרים. המהלך הוביל לצמצום המבחר של מוצרים חדשים בקטגוריית המכנסיים לנשים.
בתקופה האחרונה, הרוחות בחברה סוערות בעקבות הלחץ מצד קרן האקטיביסטים אליוט מנג'מנט (Elliott Management) לקדם את ג'יין נילסן, בכירה לשעבר ברלף לורן, כמועמדת אפשרית לתפקיד המנכ"ל. כזכור, אליוט מנג'מנט רכשה נתח של כמיליארד דולר בחברה בדצמבר.  
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה