השוק
רמי לוי וקרפור שוברים את השוק, מכה לעופר ינאי ואקזיט ענק בישראל
רמי לוי, קרפור ושופרסל בתחרות על אחד המוצרים הנמכרים ביותר בתקופת הסילבסטר, סמנכ"ל הכספים של נופר אנרג'י מתפטר אחרי 3 חודשים, ארמיס הישראלית נמכרת תמורת 7.75 מיליארד דולר, אנבידיה בעסקה הגדולה בתולדותיה, יוחננוף עוקפת את רמי לוי, ברק אברמוב וג'קי בן זקן מזנקים ותחזיות הרווח של עידן עופר | ידיעות השבוע ב-ice
טלטלה בחברה של עופר ינאי: סמנכ"ל הכספים מתפטר אחרי 3 חודשים: ניר פלג עוזב את נופר אנרגיה אחרי שלושה חודשים בלבד כסמנכ"ל כספים - עוד התפטרות בסדרה ארוכה של עזיבות בכירים השנה. זה קורה בדיוק כשהחברה מנסה לסגור עסקת ענק עם אלומיי קפיטל תמורת כמעט חצי מיליארד שקל. מה קורה בנופר אנרגיה? לידיעה המלאה לחצו כאן.
אקזיט מהגדולים בתולדות המדינה: הישראלית שנמכרת ב-7.75 מיליארד דולר: חברת ServiceNow האמריקאית רוכשת את ארמיס הישראלית ב-7.75 מיליארד דולר במזומן, העסקה צפויה להיסגר במחצית השנייה של 2026 ו-950 עובדי ארמיס יקבלו חבילת שימור בהיקף כולל של חצי מיליארד דולר. לידיעה המלאה לחצו כאן.
אנבידיה עושה היסטוריה: נחתמה העסקה הגדולה ביותר בתולדות החברה: בסכום של 20 מיליארד דולר: אנבידיה הולכת לעשות את הרכישה הגדולה ביותר בתולדותיה - ותרכוש את חברת גרוק, המתחרה שלה בתחום הבינה המלאכותית. לידיעה המלאה לחצו כאן.
רמי לוי, שופרסל או קרפור: זו רשת המזון הזולה ביותר לאלכוהול: כמדי שבוע אנו סקורים ובודקים סלי מזון ברשתות המזון בכדי לבדוק איפה הסל המשתלם ביותר. בבדיקה השבועית בדקנו אלכוהול, רגע לפני חגיגות הסילבסטר. זו הרשת הזולה ביותר לסל זה. לידיעה המלאה לחצו כאן.
עידן עופר חושף: אלו תחזיות הרווח של איי.סי.אל - עם ובלי ים המלח: חברת המינרלים פרסמה תחזיות ארוכות טווח עד לאחר 2030 שמראות צמיחה דרמטית ברווחיות - אך עם פער גדול בתרחיש בו תפסיד את הזיכיון בים המלח. האם זה מספיק כדי לשכנע את המשקיעים שהעתיד מובטח? לידיעה המלאה לחצו כאן.
ברק אברמוב וג'קי בן זקן חוגגים: המניה שלהם קופצת בבורסה: החברה בה השקיעו ברק אברמוב, ג'קי בן זקן וצחי אבו חתמה על הסכם ייצור עם ספק אירופאי, והמניה קופצת לשווי של 350 מיליון שקל - כמעט כפל מערכה מתחילת השנה. לידיעה המלאה לחצו כאן.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



