דיגיטל וטק

פאגאיה סוגרת עסקת מיליונים נוספת: ענקית הטכנולוגיה חוגגת הישג

פאגאיה הודיעה על השלמת עסקת ABS לרכב בסך של 500 מיליון דולר בדירוג AAA. מתחילת השנה, יותר מכ-3.5 מיליארד דולר גויסו למימון כל סוגי הנכסים בתוכנית ה-ABS של ענקית הטכנולוגיה
מערכת ice | 
פאגאיה (צילום נאסדק)
פאגאיה, חברת טכנולוגיה גלובלית המספקת פתרונות מוצר מבוססי בינה מלאכותית לאקוסיסטם הפיננסי, הודיעה היום (ראשון) על סגירת RPM-2026-2, איגוח נכסי רכב (ABS) בסך 500 מיליון דולר. תוכנית ה-RPM של פאגאיה, הנמצאת כעת בשנה השביעית שלה, ממשיכה להוות מקור מהימן לביטחונות איכותיים, המנוהלים על ידי מלווי הרכב המובילים במדינה.
"הביצוע המוצלח של RPM-2026-2 הוא עדות לאמון שבנינו בקרב קהילת ההשקעות במהלך שבע השנים האחרונות", סיפר סאהיל צ'נדירמאני, ראש תחום שוקי ההון בפאגאיה.
בהמשך דבריו, ציין הבכיר בחברת הטכנולוגית כי "ככל שאנו עוברים לאשראי באיכות גבוהה יותר ולזרימת בקשות דרך רשת המלווים שלנו, אנו רואים ביקוש הולך וגדל בתוכנית הרכב שלנו מצד שותפים מוסדיים מהדרג הראשון, מה שמשקף אמון מתמשך ביכולתנו לספק ביצועים עקביים לאורך כל הפלטפורמה שלנו".
16 משקיעים ייחודיים השתתפו בעסקה זו, רובם משקיעים חוזרים. מאז 2018, פאגאיה גייסה יותר מ-37 מיליארד דולר ב-88 עסקאות ABS למימון הנפקות הלוואות במגוון מוצרים, כולל הלוואות אישיות, נקודות מכירה ורכב.
כזכור, בתחילת החודש דווח כי החברה השלימה עסקת RPM 2026-1 איגוח נכסים מגובי הלוואות רכב (Auto ABS) בהיקף של 400 מיליון דולר. מדובר בעסקת ה-Auto ABS הראשונה של Pagaya בשנת 2026, לאחר שב-2025 השלימה החברה הנפקות איגוח בתחום הרכב בהיקף שיא של יותר מ-2 מיליארד דולר. העסקה משקפת את יכולתה של פאגאיה להמשיך ולהעמיד למשקיעים נכסי הלוואות רכב איכותיים.
עוד נודע, כי בעסקה השתתפו יותר מ-20 משקיעים שונים, כאשר מרביתם היו משקיעים חוזרים. בהשוואה לשנה שעברה, מספר המשקיעים המשתתפים במדף ה-RPM גדל ב-62%. מאז שנת 2018, גייסה חברת הטכנולוגיה למעלה מ-35 מיליארד דולר במסגרת 84 עסקאות איגוח שנועדו למימון הלוואות במגוון מוצרים, בהם הלוואות אישיות והלוואות רכב. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה