תרבות ופנאי

כוכב המוזיקה הים תיכונית חושף: "ראיתי את המוות מול העיניים"

הזמר תמיר גל סיפר בכאב על התקופה החשוכה בחייו: "גדלתי במשפחת אומנת דתית. האבא היה בכלא ואמא הייתה בכלא. החיים חישלו אותי, בגלל זה אני מחוסן להכל. אני לא מפחד כי גם את המוות ראיתי מול העיניים"
מערכת ice | 
זמר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
הזמר והשחקן תמיר גל (57), האחראי על השירים "שביל האושר", "אהבה אסורה" ו"תאמר לה", התארח בפודקאסט המוג'ו של הסטנדאפיסט בן בן ברוך וסיפר על הילדות בשכונות הפשע, הטרגדיה המשפחתית, ההתמכרות הקשה לסמים והקריירה המוזיקלית שקידם במהלך השנים. 
בתחילת דבריו, פנה הזמר לבן בן ברוך וחשף בכאב: "גדלתי במשפחת אומנת דתית. האבא היה בכלא ואמא הייתה בכלא. אם לא היינו במשפחה אומנת, אולי עכשיו לא הייתי יושב איתך ומדבר איתך כי בעתיקות ג' הפשע שהיה שם זה לא פשע רגיל. אין מצב שאתה מגיע לגיל 30 שם, אין מצב. חלק מהאחים הלכו לפנימיות וחלק למוסדות".
על אף האתגרים הרבים שניצבו בדרכו מגיל צעיר, תמיר גל לא הסתכל לאחור, חלם לשנות את גורלו המר והבטיח לעצמו עתיד טוב יותר. "החיים חישלו אותי, בגלל זה אני מחוסן להכל היום. אם תגיד לי 'מחר אתה מת', אני לא מפחד כי גם את המוות ראיתי מול העיניים שלי לא פעם ולא פעמיים.
בסוף אתה אומר: 'וואלה בן אדם עבר הרבה. זה מוכח, אין פה משהו שהוא חרטא. אתה שואל איפה תמיר גל היום אחרי הכל? אחר הנפילה של המסים, אחרי הרצח, אחרי משפחות האומנה, אחרי הטרגדיות. פה קמתי על הרגליים מחדש ואמרתי: 'אני לא הולך להישבר, אני חזק למרות הכל'".
 
@imbenbenbaruch

היום ב-22:00, הזמר האגדי תמיר גל הגיע אלינו רגע לפני סיבוב הופעות בארה״ב. עם סיפור חיים שלא מבייש סרט הוליוודי דיברנו על ה*צח של אחותו, מה הביא אותו להשתמש בסמ*ם, על הבן שלו שיצא מהארון ועוד מלא... לקראת הסוף גם התפנקנו בכמה שירים לייב באולפן.

♬ צליל מקורי - Ben Ben Baruch בן בן ברוך

הזמר הבין כי ייעודו בחיים הוא להוות השראה ומודל לחיקוי לגברים שמתמודדים עם אותן הבעיות מהן סבל במשך שנים. בשיחה עם הסטנדאפיסט בן בן ברוך, סיפר תמיר גל בדמעות: "באתי אלייך מכלא ניצן. קיימתי שם הרצאה ל-60 אסירים עם הופעה שלי מול כל השוטרים, כל המפקדים והקצינים.
אני מרגיש מין שליחות שאם הצלחתי לחזק אחד והוא יצא מהפשע, ממה שאני עברתי בחיים שלי, אז אני אומר שאלוהים זיכה אותי. בסופו של דבר כולנו נגיע לאותו מקום, אבל מה שחשוב זה איך יזכרו אותך. מה שחשוב הוא מי היית, מה נתת פה ובמה הועלת פה? זה מה שאנשים יזכרו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה