תרבות ופנאי

הודעה רשמית: להקת הענק מבטלת את סיבוב ההופעות שלהם

להקת הענק מבטלת את סיבוב ההופעות שלה בבריטניה ובאירופה, אותו תכננה לקידום האלבום החדש שעתיד לצאת בקרוב, בעקבות מצבו הבריאותי של אחד מחברי הלהקה
מערכת ice | 
הופעה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
הרולינג סטונז הם אחת מלהקות הרוק המשפיעות והאיקוניות ביותר בתולדות המוזיקה הפופולרית. הלהקה נוסדה בלונדון בתחילת שנות ה־60 והפכה לסמל של רוק מחוספס, בלוזי ומרדני, כזה שעמד בניגוד לתדמית הנקייה יותר של להקות התקופה. עם שילוב של בלוז אמריקאי, רוקנרול ואנרגיה בימתית מתפרצת, ובזכות דמויות מפתח כמו מיק ג’אגר וקית’ ריצ’רדס.
להקת הרוק האגדית ביטלה את התוכניות לסיבוב הופעות ב-2026 בבריטניה ובאירופה. לפי דיווח וריאטי, אדם קרוב ללהקה מסר כי בשל מצבו הרפואי של קית' ריצ'רדס, הגיטריסט בן ה-82, לא יוכלו להתחייב לתקופה הממושכת של סיבוב ההופעות. הגיטריסט סובל מדלקת מפרקים.
אומנם לא הייתה הצהרה רשמית כי ההופעות הולכות להתקיים, אך שלושה מחברי הלהקה הצהירו בפומביות כי בכוונתם לקדם את האלבום החדש שלהם, שהעבודה עליו כמעט והסתיימה, על ידי סיבוב הופעות. 
רק בתחילת השנה הלכה לעולמה בת זוגתו לשעבר של הסולן מיק ג'אגר, מריאן פיית’פול. בריאן הייתה בזוגיות איתו בערך בין השנים 1966 ל-1970, והקשר שלהם היה מאוד מתוקשר והשפיע גם על המוזיקה והדימוי הציבורי של שניהם, כמה שירים של הסטונז מזוהים עם התקופה והקשר הזה, כמו Wild Horses ו-You Can’t Always Get What You Want.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה