תרבות ופנאי

רוברטו בן שושן משיק: זו להקת הבנות החדשה של המדינה | צפו

סוכן העל רוברטו בן שושן משיק את הפרויקט המוזיקלי החדש שלו: להקת הבנות החדשה של ישראל, אלו הבנות שיככבו בפרויקט הנחשק וזה הפרויקט הטלוויזיוני הסודי עליו עבדו 
צוף צימרינג | 
להקת בנות - I BUTTERFLY (צילום אביב גוברין)
סוכן העל רוברטו בן שושן, נחשב לסוכן האמנים המוביל בתעשיית הבידור הישראלית. היום (שני) הוא משיק את "I BUTTERFLY", להקת הבנות החדשה של ישראל, שתיחשף בקרוב בסדרת דוקו חדשה ב-"HOT בידור".
אחרי שהעולם נכבש על ידי להקות הקיי-פופ, להקה חדשה נוחתת לראשונה כאן בישראל. תכירו את "I BUTTERFLY" (איי באטרפליי) - להקת הבנות החדשה של ישראל, הכוללת את מיקה ולטמן, ליאן בירן, נויה שרם ואמיליה בן עטר.
לאורך חצי שנה עקבו מצלמות "HOT בידור" אחרי ארבע הבנות בסדרת דוקו-ריאליטי חדשה, החושפת מקרוב את מאחורי הקלעים של אחד מפרויקטי המוזיקה השאפתניים ביותר שנעשו כאן – הקמת להקת הבנות הבאה של ישראל; צפו בפרומו לתכנית.
 
באדיבות: "HOT בידור"
בהובלתו של סוכן העל רוברטו בן שושן, ובליווי צוות מקצועי מהשורה הראשונה, עברו הבנות מסע אינטנסיבי שכלל מחנה אימונים קשוח, חזרות אינסופיות, ליווי תזונאי ופסיכולוגי, שעות באולפן הקלטות ועבודה צמודה עם אנשי סטיילינג, סושיאל ומוזיקה.

צילום: ירדן בקר
את האלבום המקורי של הלהקה הפיקו ניצן קייקוב - מהמפיקים הבינלאומיים המובילים בישראל, ויוצר הלהיטים רון בי. הסדרה בת עשרת הפרקים תשודר ב-"HOT בידור, ותחשוף את הצופים לדרך המורכבת, הקשה, והמרגשת בדרך להפוך ללהקה המצליחה ביותר שידעה המוזיקה הישראלית.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה