תרבות ופנאי
כוכבת הרשת באמירה מזעזעת: "מחבלי חמאס לא אנסו נשים ב-7 באוקטובר"
כוכבת הרשת הספרדייה אנה אלקאלדה, שנמצאת בימים אלו על משט החירות, התראיינה בטלוויזיה המקומית וסיפקה אמירות מקוממות: "אחת מהישראליות שוחררה ואמרה שהיא הרגישה מכוערת על זה שלא עשו לה כלום"
"משט החירות" ממשיך לעשות את דרכו מאירופה לעזה עם 50 ספינות שמאיימות לשבור את המצור ברצועה, ובו לוקחות חלק מספר מפורסמות בהן בין היתר פעילת האקלים גרטה טונברג, השחקנים סוזן סרנדון ומארק רופאלו, וכוכבת הרשת הספרדייה אנה אלקאלדה.
אלקאדה, המכונה גם "בארבי עזה" ולה למעלה מ-140 אלף עוקבים באינסטגרם, התארחה היישר מהאונייה עלייה היא שוהה בימים אלה בפאנל הנוגע לישראל בתוכנית 'En boca de todos' בערוץ "Cuatro" הספרדי, שם סיפקה מספר אמירות מזעזעות בכל הנוגע לפשעים הקשים שבוצעו על יחד חמאס ב-7 באוקטובר.
במהלך הפאנל בו התארחה, הכחישה את הזוועות של מחבלי החמאס וטענה כי הטענות וההוכחות שהובאו לכך שנשים נאנסו במהלך מסע הטבח הרצחני אינן נכונות: "העדויות כבר הוכחשו, זו שמועה שהיה אונס, אותן נשים שנחטפו שוחררו ואמרו שטיפלו בהן היטב".
"Lo de la violaciones a chicas israelís por Hamás el 7-O es un bulo. Una de ellas dijo que se había sentido fea porque a ella no le habían hecho nada"
— Lupe Sánchez (@Proserpinasb) September 26, 2025
Hemos enviado un barco de guerra a proteger a la flotilla
pic.twitter.com/RIiKX3SY6c
עוד ב-
עוד הוסיפה ואמרה כי "יתרה מזאת, אחת מהישראליות שוחררה ואמרה שהיא הרגישה מכוערת על זה שלא עשו לה כלום". לסיום נשאלה האם היא תומכת בחמאס ואמרה: "אני נגד רצח, נגד הציונות ונגד העליונות הגזעית. אני לא מאחלת למוות של ישראלים, זה ההבדל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.יבושם לךאחמדובסקי 09/2025/30הגב לתגובה זו0 0אנה הספרדיה ... רואים שאת עוד בת** ה וצדיקה ... חבל שלא ההית אז בעוטף סביב לעזה . ואם היית נאנסת .. מן הסתם היית צועקת בחדווה .. איזה נס איזה נססגור
-
4.המחבל שבתמונה עוד חי? מקווה שלא. (ל"ת)זאב 09/2025/29הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.כוכבת הרשת באמירה מזעזעתדיינה 09/2025/28הגב לתגובה זו0 0לא מפתיע. כבר פורסם ש-43% מהנוער בימינו שואב את הידע שלו מהטיקטוק. בורות וטיפשות הם שילוב קטלני.סגור
-
2.כרטיס בכיוון אחדהנווט 09/2025/28הגב לתגובה זו0 0מתחנן שיתנו להם להיכנס לעזה.סגור
-
1.כזו אנטישמיות לא להאמין (ל"ת)ראובן 09/2025/28הגב לתגובה זו0 0סגור



