תרבות ופנאי

שני אדרי מתגעגעת לאקס: "יש לי רגש אליו" - בן זוגה לשעבר נחשף

בשיחה צמודה עם יוכי אפוליאון ולעיני המצלמות: שני אדרי חשפה כי יש לה רגש לבן זוגה הקודם, שממנו היא נפרדה בטרם כניסתה לבית "האח הגדול": "אם אראה אותו, זה יעשה לי משהו". בן משפחתה של שני אדרי חשף פרטים על הבחור המסתורי
מערכת ice |  5
האח הגדול 2025 (צילום מסך רשת 13)
לאחר שהרומן הקצר אך המעניין של שני אדרי ויובל לוי תם ונשלם, הדיירת הבולטת של העונה התוודתה לאחרונה כי יש לה רגש לגבר אחר שממנו היא נפרדה לפני כניסתה לבית "האח הגדול".
בשיח שהיא קיימה עם יוכי אפוליאון, סיפרה שני אדרי: "כשהבנתי שאנחנו פתאום לקראת היציאה מהבית, הבנתי משהו לגבי ההוא שיש לי רגש אליו בחוץ. פתאום קיבלתי כאפה ואמרתי: 'אם עכשיו אני יוצאת החוצה, לא מפריע לי ולא אכפת לי'. כאילו, אם אראה אותו, זה יעשה לי משהו". 
אלירן, הבן דוד של שני אדרי, התראיין לתוכנית "הצינור" בערוץ 13, ושיתף בעמדתו ביחס לאופי היחסים בינה לבין יובל לוי ועל בן זוגה לשעבר, עליו דיברה בתוכנית הטלוויזיה הפופולרית.
תחילה, התייחס בן דודה של שני לקרב העקיצות הבלתי פוסק שמנהלים אדרי ויובל לעיני המצלמות: "מאוד קשה לראות את הריבים האלה מהצד. אני יודע ששני, יש לה רגש. רואים את זה. אני מכיר את שני, אני יודע מי זאת שני. אני יודע בוודאות שיש לה רגש שם". 
על אף זאת, הדגיש בן המשפחה כי כוכבת הריאליטי מתעקשת למצוא בן זוג שיתאים למידותיה ולערכים שבהם היא מאמינה: "שני בסך הכל מחפשת גבר, גבר שיש לו עמוד שדרה ויעמוד אחריה ויתמוך בה, ואם היא רואה שהוא קצת מזגזג, לפי איך שאני מכיר אותה - זה משהו שמוריד לה". 
על בן זוגה לשעבר של אדרי, סיפר אלירן: "הבחור ששני דיברה עליו, זה אקס שהיה לה בעבר. משהו שנגמר כבר לפני כמה חודשים. נגמר בטוב ביניהם, הם חברים טובים. זהו, אין משהו מעבר. אני הכרתי אותו, יצא לנו להיפגש. כל מה ששני תחליט לעשות, אני תומך בה. אם היא תחליט לעשות קאמבק ויהיה לה טוב, מבורך. אני הכי איתה בעולם".
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    אקס
    יוסי 09/2025/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יש לה רגש אליו? להקיא אחרי שעשתה מה שעשתה באח ולא שמעו פעם אחת על האקס כל העונה פתאום משום מקום יש מישהו בחוץ מי שזה לא יהיה אתה אדיוט טם אתה נשאר עם הדבר הזה איכככככככככככככ
    סגור
  • 4.
    תובענית
    עמיחי 09/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כמה רוח וצלצולים.
    סגור
  • 3.
    דייי..הניחי לנו שני
    ... 09/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    יש אנשים שנמשכים לרישה שלטונית, שקרנית, מעליבה ותוקפנית. זלזול בזולת הוא הדגל של שני.
    סגור
  • 2.
    שני הביתה בשבת!
    --- 09/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    הקשיבו נא לי: שני פגעה וזלזלה ביובל כל הדרך. אגרסיבית ולא דוברת אמת. ניצלה את יובל למטרותיה האישיות. לא אבחר בה. יובל חלש, איפשר לשני לגרום לו להיות מוכה. ממש גבר מוכה. לא אבחר בו יוכי סיפרה שהיא מענישה את.ילדיה באמצעות דחיפת סבון לגרון שלהם!!! . זה פלילי ואכזרי. לא אבחר בה. צריך לערב את מחלקת הרווחה לאבחן אם יש לה מסוגלות הורית. כתרצה מדברת אני חייבת להחליש את הווליום מפני צעקותיה בקול רם. היא נחמדה אבל צורחת במקום לדבר. לא אבחר בה.
    סגור
  • 1.
    אישה חצופה
    גרושה עם חבילה 09/2025/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    הגרושה המבוגרת עם חבילה כבדה זקוקה לממן. החצופה השתעשע במיטה עם בחור צעיר רווק, שכל החיים לפניו. מגעילה.
    סגור