השוק

מנכ"ל צים מתייחס לראשונה לפרישה המטלטלת ומגלה: "איני יכול להמשיך"

אחרי תשע שנים ומהפך יוצא דופן בחברה, המנכ"ל הוותיק מודיע על סיום תפקידו. מה עומד מאחורי ההחלטה הדרמטית לעזוב דווקא עכשיו, ואיך זה קשור למהלך המיזוג הענק שמתגבש?
מערכת ice | 
אלי גליקמן (צילום צים)
ההודעה של אלי גליקמן על פרישתו מתפקיד הנשיא ומנכ"ל חברת הספנות 'צים' מטלטלת את הענף, שמצוי בימים מאתגרים. 
כזכור, פורסם לפני זמן קצר כי גליקמן החליט לפרוש מתפקידו הבכיר, וכי ימתין חצי שנה כדי לאפשר את העברת המושכות בצורה מסודרת. 
אלי גליקמן עצמו התייחס לפרישה וכתב: "כשהצטרפתי לצים לפני תשע שנים, עשיתי זאת עם תחושת מטרה ברורה. האמנתי בחברה הזו, באנשים שלה, וביכולת שלנו להפוך את ZIM לשחקן גלובלי חזק, חדשני ועמיד יותר. ביחד, עשינו בדיוק את זה.
במהלך השנים הללו, צים השיגה מהפך יוצא דופן, השיגה תוצאות שלעיתים היו חסרות תקדים עבור החברה והשיבה את הגאווה לשם צים בכל התעשייה שלנו. ההצלחה הזו שייכת לאנשים שלנו – עמיתים ברחבי העולם שהפגינו מקצועיות, נחישות ולב בכל יום. אני גאה מאוד במה שהשגנו יחד ומודה לכל עובד על תרומתו". 
עוד הוסיף גליקמן: "בחודשים האחרונים, הדירקטוריון קידם תהליך מיזוג עם הפאג-לויד. למרות שאני מכבד כיוון זה, לאחר מחשבה מעמיקה הגעתי למסקנה שאיני יכול להמשיך כמנכ"ל. מנהיגות, מבחינתי, אינה תואר – זו מחויבות שחייבת להתאים לדרך לפנינו.
במהלך תקופה זו, אחת מהעדיפויות המרכזיות שלי הייתה האנשים שלנו – במיוחד באתגרים של הזמנים האחרונים. עם תהליך המעבר שכבר מתחיל, אני מאמין שזה הרגע הנכון להתקדם.
אני נשאר מחויב לחלוטין להבטיח המשכיות, יציבות ומעבר חלק בחודשים הקרובים, ולתמוך בדירקטוריון ובצוות ההנהלה כשהם מכינים את ZIM לפרק הבא שלו.
אני תמיד אהיה גאה ב-ZIM – ובאנשים שעושים אותה למה שהיא". סיים. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה