קריפטו

הקריפטו היומי: הביטקוין עולה, הדוג'קוין והקרדאנו מתרסקים

שוק מטבעות הקריפטו ממשיך במגמת הירידה, כארש מלבד הביטקוין, שרשם עלייה מינורית, כל המטבעות רשמו ירידות. מעל כולם הקרדאנו והדוג'קוין, שהתרסקו
מערכת ice | 
קריפטו-אילוסטרציה AI (צילום shutterstock)
שוק מטבעות הקריפטו ממשיך במגמת הירידה שלו מהתקופה האחרונה, כאשר גם היום (חמישי) רובם המוחץ של המטבעות בוק רשמו ירידות. מי שדווקא רשם עלייה בדמות 0.14% הוא הביטקוין, המטבע החזק ביותר בשוק, שמחירו עומד כעת על 87,768.8 דולר ושווי השוק שלו הוא 1.78 טריליון דולר.
גם האת'ריום ממשיך שמגמת הירידה שלו מהתקופה האחרונה אחרי שצנח היום ב-1.71%. כעת, מחירו של המטבע השני הכי חזק בשוק נסחר סביב 2,894.25 דולר ושווי השוק שלו הוא 373 מיליארד דולר.
הביננס קוין רשם גם הוא צניחה היום בדמות 2.31%, מה שמעמיד את מחירו על סכום של 843.17 דולר ושווי השוק שלו עומד על 121 מיליארד דולר. אחרי הביננס ממוקם לו הריפל, שרשם גם הוא ירידה בדמות 1.44%, מה שמעמיד את מחירו על 1.893 דולר ושווי השוק שלו הוא 120 מיליארד דולר.
הדוג'קוין רשם את הירידה השנייה בגובהה היום בדמות 2.66%, כאשר מחירו נסחר כעת סביב 0.12 דולר ושווי השוק שלו הוא 22 מיליארד דולר. מי שרשם את הירידה החדה ביותר היום הוא הקרדאנו, שצנח ב-3.82%. כעת, מחירו עומד על 0.37 דולר ושווי השוק שלו הוא 14 מיליארד דולר.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה