כסף וצרכנות

ויקטורי מרסקת את המחיר - המהלך של אייל רביד שמרעיד את השוק: "משוגע"

מנכ"ל רשת ויקטורי אייל רביד הציג הצעה שקשה להתעלם ממנה על מסכי 55 אינץ'. בעוד התחרות על לב הצרכן מחריפה, נראה כי המשטחים העמוסים בסניפים לא יחזיקו מעמד זמן רב
מערכת ice | 
אייל רביד מנכל רשת ויקטורי (צילום שלומי יוסף, shutterstock)
בפוסט שהעלה לרשתות החברתיות, חשף מנכ"ל ויקטורי אייל רביד הצעה שקשה להתעלם ממנה, כזו שמעבירה את המלחמה על הכיס של הצרכן מגזרת המזון היישר אל עולם מוצרי החשמל הביתיים.
בלב ההודעה עומד מסך טלוויזיה של המותג העולמי סמסונג, מדגם 8000 המתקדם, בגודל של 55 אינץ'. מדובר באחד הדגמים הפופולריים ביותר בשוק, המציע חוויית צפייה באיכות קריסטל UHD, אך מה שתפס את תשומת הלב של הגולשים הוא דווקא המספר שהופיע לצד התמונה של האריזות המסודרות על המשטחים. רביד הכריז על מחיר של 1299 ש"ח בלבד עבור המסך, סכום שנחשב לנמוך משמעותית ביחס למחירי השוק המקובלים לדגמים דומים של המותג הקוריאני.
רביד בחר להשתמש במילים ישירות כדי לתאר את המהלך הנוכחי וכתב: "מסך סמסונג 55 אינץ' דגם 8000 ב מחיר משוגע". נראה כי הרצון לייצר באזז סביב הרשת לא מסתכם רק במחיר, אלא גם בתחושת הדחיפות שהוא מנסה לייצר אצל הלקוחות. המנכ"ל לא שכח להדגיש כי מי שמעוניין להתחדש במסך החדש יצטרך לפעול במהירות, שכן "מלאי מוגבל" עומד לרשות הקונים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה