כסף וצרכנות

המרק האהוב על הישראלים ב-2 שקל בלבד

האוויר קר, יוקר המחיה בוער, ואין דבר יותר מנחם ממרק חם. אחרי שסקרנו את רשתות השיווק, הכנו לכם מרק זול לכל המשפחה
מערכת ice | 
מרק בורגול
למרות שהגשמים צפויים להיחלש במהלך היום, מזג האוויר השבוע צפוי להיות קר במיוחד. וכדי להתחמם, לפעמים כל מה שאנחנו צריכים זו קערת מרק טובה. 
בגלל יוקר המחיה המאמיר, בחרנו לכם מתכון זול במיוחד שיוכל לסייע לכם להעביר את השבוע בצורה נעימה וחמימה. את המתכון פירטנו לפי העלויות באתר האונליין של רשת השיווק רמי לוי
עדשים כתומות (500 גרם, מותג פרטי): כ-7.00 ש"ח.
בצל גדול ו-2 גזרים: כ-2.20 ש"ח.
תפוח אדמה אחד: כ-2 ש"ח 
ירק (כוסברה/פטרוזיליה), לימון ושום: כ-4.50 ש"ח.
חתיכה קטנה של שורש ג'ינג'ר: כ-1.00 ש"ח.
תבלינים ושמן זית 
אופן ההכנה: 
1.  שוטפים 2 כוסות עדשים כתומות במסננת תחת מים זורמים עד שהמים שיוצאים מהם שקופים. זה קריטי כדי למנוע "קצף" לבן בזמן הבישול.
2. הירקות: קוצצים את הבצל, מגרדים את הגזרים בפומפייה וחותכים את תפוח האדמה לקוביות קטנות מאוד.
3. מחממים שמן זית בסיר על אש גבוהה, מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. 
4. מוסיפים את הגזר ואת תפוחי האדמה ומבשלים כ-5 דקות 
5. מוסיפים את השום, את הג'ינג'ר ותבלינים לבחירתכם ומערבבים ל-2 דקות נוספות 
6. מוסיפים את העדשים ו-6 כוסות של מים רותחים, ומבשלים כ-40 דקות 
7. כשהמרק מוכן נטחן אותו עם בלנדר מוט עד שיתקבל מרקם סמיך ואחיד ככל שניתן 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה