כסף וצרכנות
רמי לוי מסתבך: כך לקוחות ברשת נעקצו בעשרות אלפי שקלים
קצין ביטחון באחד הסניפים של רשת "רמי לוי שיווק השקמה" חשוד כי גנב פרטי כרטיסי אשראי של לקוחות בסניף, העביר אותם לאחיו, וזה גנב מהם עשרות אלפי שקלים
רשת "רמי לוי שיווק השקמה" בבעלותו של איש העסקים רמי לוי מסתבכת, זאת לאחר שנודע היום (ראשון) כי לקוחות של הרשת נעקצו בעשרות אלפי שקלים על ידי אחד העובדים ברשת.
על פי דיווח של לי עייש ב-i24NEWS, קצין הביטחון באחד מהסניפים המרכזיים של רשת "רמי לוי שיווק השקמה", חשוד כי במשך מספר חודשים העביר לאח שלו פרטי כרטיסי אשראי של לקוחות בסניף, וזה גנב מהם סכומים שמוערכים בעשרות אלפי שקלים.
על פי הדיווח, אותו קצין ביטחון נגדו עלו החשדות הקשים, זומן על ידי משטרת ישראל לחקירה כבר בסוף חודש יולי, בה הכחיש כל טענה ושוחרר לביתו בתנאים מגבילים. אלא שבשעות האחרונים חלה התפתחות משמועתית בחקירה כנגדו, ואל המשטרה הגיעו ממצאים חדשים שחיזקו את החשדות נגדו.
עוד ב-
רק לפני מספר חודשים נודע על עוקץ נוסף שביצע עובד ברשת "רמי לוי שיווק השקמה", זאת לאחר שכתב אישום הוגש נגד חיים בן מוסא, תושב כפר סבא בן 73, ששהיה אחראי על מחזור הבקבוקים בסניף, נהג להנפיק שוברי זיכוי פיקטיביים למקורביו, ובראשם לבתו, למרות שאלה כלל לא הפקידו בקבוקים. במהלך ארבעה חודשים מאמצע 2024, הוא העניק לבתו שוברים בסכום של כ-60 שקלים כל אחד, ולצד זאת סיפק שוברים דומים לשישה אנשים נוספים, ובכך הונה את הרשת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.בחייאת ! עצלנים, מחפשים מתחת למנורהאריה 09/2025/30הגב לתגובה זו0 0אוכלי חינם, לכו טפסו על האילנות הגבוהים, נראה אתכם..סגור



